Haberler

Ronald Koeman'dan Messi'ye ayrılık kararı aldıran sözler: Ayrıcalıkların bitti

Güncelleme:
Abone Ol

Barcelona Teknik Direktörü Ronald Koeman'ın Lionel Messi'ye "Ayrıcalıkların bitti" demesinin ardından Arjantinli yıldızın ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, teknik direktör Ronald Koeman ile görüştükten sonra takımdan ayrılma kararı aldı.

İkili arasında neler yaşandığı gün yüzüne çıkmaya başladı. Messi'nin ayrılık kararı almasının nedeni olarak Koeman'ın yıldız futbolcuya "Bu takımda ayrıcalıkların bitti" demesi olduğu gösteriliyor.

Hollandalı teknik adamın, Lionel Messi'ye, "Bu takımdaki ayrılacakların bitti" dediği öne sürülürken; Arjantinli yıldızın ise bu görüşme sonrasında yakın çevresine, "Artık kendimi Barcelona şehrinin içinden değil dışından biri gibi hissediyorum" dediği iddia edildi.

Ronald Koeman'dan Messi'ye ayrılık kararı aldıran sözler: Ayrıcalıkların bittiRonald Koeman

TARİHİ BİR GECE YAŞANDI

Yaşananlar üzerine Barcelona yönetimine takımdan ayrılmak istediğini ve idmanlara çıkmayacağını bildiren Lionel Messi, Katalan devinde tarihi bir gece yaşanmasına sebep olmuştu.

BAŞKANIN İSTİFA İSTENMİŞTİ

Josep Maria Bartomeu'nun istifası istendi Barcelona yönetimi olağanüstü toplanma kararı alırken, başkan Josep Maria Bartomeu ve bazı yöneticilerin istifasının istendiği ileri sürülmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ronald Koeman Lionel Messi Barcelona Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

İSİMSİZ:

MESSİ GİBİ BİR TOPCUYA AYRICALIĞIN BİTTİ DERSEN SEN GÖSTER BUNDAN SONRA KENDİ AYRICALIKLARINI KOEMAN BEYYYY.

Yanıtla18
ETLİEKMEKÇİ:

Konya''ya gel kanka. Senin heykelin dikilir.

Yanıtla26
diyarbakırlı:

besiktasa gel hersey yapilir istedigin hersey

Yanıtla42
FİFİ:

PANPA GALATASARAYA GEL ADEM BÜYÜĞÜN YEDEĞİ OL

Yanıtla23
magmula:

messi bırak akam su kötü işleri barcelona da degil her yerde havan bitti notun düstü hemen camuru sallama teknık hocaya. öle dediysede zaten dogru demiş. . .

Yanıtla31
Merve:

Fenere gel. Yatarsın

Yanıtla22
IHTIYAR:

KOEMAN YZIYOMUŞ LOOO. BEN DE KOCAMAN SANDIYDIM PEHH PEHH

Yanıtla04
sasada:

BEN KOCAMAN YAZSA DA KOCAMAN DİYE OKUMAM :))

03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title