Haberler

Ronaldo'dan Türk Halkına Mesaj: Acınızı Paylaşıyorum

Güncelleme:
Abone Ol

Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Portekizli yıldızın Türkleri ve Türkiye'yi çok sevdiğini, yaşanan terör olayları sebebiyle Türk halkının acılarını paylaştığını aktardı.

Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan ve toplumsal olaylara da duyarlılık gösteren Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, Türkiye'deki terör eylemlerine de sessiz kalmadı. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan fenomen sporcu, menajeri Jorge Mendes aracılığıyla şehitlere saygı mesajları gönderdi.

"RONALDO, TÜRKLERİ ÇOK SEVİYOR VE ACINIZI PAYLAŞIYOR"

Fanatik'te yer alan habere göre; İşte Mendes aracılığı ile Ronaldo'nun Türk halkına mesajları: "Sosyal medyada bu konuda bir şey yazmadı diye lütfen olaylardan haberi olmadığı ya da duyarsız kaldığı düşünülmesin. Sadece takdir edersiniz ki Ronaldo dünya çapınca takipçisi olan bir yıldız. Bu nedenle çok sayıda paylaşım isteği geliyor ve yetişmek mümkün olmuyor. Ayrıca kulübü Real Madrid de artık sosyal medya hesabını yönetme kararı aldı. Her mesaj kulüp tarafından onaylanmak zorunda. Ancak Ronaldo Türkiye'yi ve Türkler'i çok seviyor. Sizlerle aynı duygular içindeyiz ve acınızı paylaşıyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jorge Mendes Real Madrid Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (53)

HDP,Li:

Kahrolsun ranoldo.

Yanıtla927
...:

kahrolsun hdpkk

1668
iris:

abtal herif kendini ne sanıyorsa butun butun kurtlere kurban olsun

Yanıtla576
a tim:

niye Dogru söylüyor bir türkten niye hain cikmiyor cünkü asil olarak yetistirilir türk cocuklari gururunu satmaz hainlik hic yapmaz sadece ezilen kürt halkimi saniyorsiniz türklerde eziliyor 1paket makarnaya muhtac ediliyorlar elin 7kat yabancisi bile sizden daha ilimli ve vefali siz avrupanin oyunu kürdistan ugruna kardesinizi bile harcarsiniz yalanmi bunlar

530
kerem:

ver coşkuyu verr. . . . . yalanınız batsın

Yanıtla552
önce oku:

ronaldo ramazan bayramında 2 milyon dolar filistine yardım yaptı altın ayakkabısını satıp 1. 5 milyon euro yardım yaptı Filistin''e ve ordaki okullara ve Afrika''daki aç insanlara yardım etti endonezyada açeh bölgesine yardım etti kanser hastalarına sürekli yardım eder bilmeden konuşma adam çok dürüst ve yardım sever biri !!!

015
38:

adamsın ronaldo keşke bide müslüman olsan

Yanıtla146
KURTULUŞ:

Allah bu adamın, İslamla şerefine şeref katsın inşallah

Yanıtla145
Gökhan:

Sen messi dersin ama ülkeni ronaldo savunur Adam gibi Adam RONALDO!

Yanıtla144
gonyalı:

RABBİM sana müslüman olmayı nasip etsin inşallah.

Yanıtla040
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title