Haberler

Ronaldo Georgina Rodriguez'e resmen servet ödeyecek

Güncelleme:
Abone Ol

Dünya futbolunun önemli isimlerinden Cristiano Ronaldo'nun özel hayatı gündemde. Ronaldo ve hayat arkadaşı Georgina Rodriguez arasında, ayrılık durumunda Ronaldo'nun ayda 85 bin sterlin ödemesini garanti eden bir anlaşmanın olduğu ortaya çıktı. Ayrıca Ronaldo'nun, Georgina'ya Madrid'deki evinin mülkiyetini de verme sözü verdiği iddia ediliyor.

Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile hayat arkadaşı Georgina Rodriguez arasındaki inanılmaz anlaşma böyle ortaya çıktı.

SERVETİ 600 MİLYON DOLAR

Cristiano Ronaldo'nun net servetinin 600 milyon dolar civarında olduğu ve Suudi Pro Ligi takımlarından Al-Nassr ile yaptığı ve yılda 173 milyon sterlin (224 milyon dolar) kazandıran kârlı sözleşmenin yanı sıra çeşitli sponsorluk anlaşmalarıyla da kasasını doldurduğu söyleniyor.

DÜNYALARI ÖDEYECEK

Öte yandan Portekiz'in TV GUIA dergisine göre Ronaldo ile beş çocuğundan ikisinin annesi olan Georgina arasında, ayrılmaları halinde Ronaldo'nun ayda 85 bin sterlin ödemesini garanti eden bir anlaşma var.

SADECE PARA DEĞİL

Bu şartların kasım 2017'de kızları Alana Martina'nın doğumunun ardından yürürlüğe girdiği bildiriliyor. Yedi yıl önceki anlaşmaya göre Ronaldo, eşine sadece para ödemeyecek. Georgina'nın, Ronaldo'nun La Liga devi Real'de oynadığı dönemde 2010 yılında satın aldığı Madrid'deki evinin mülkiyetini de alacağı iddia ediliyor.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Magazin Sterlin Madrid Dünya Spor Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Ismail Oktay:

Yakinda Ronaldo Arda Kural gibi sokakta yasar...

Yanıtla2795
Erkan Arslan:

Adasi Ronaldinhoda TikTokta Dileniyo Cok Degil 2028de Ronaldonun Sonuda Ayni

111
Oğuz Ben:

hiç güleceğim yoktu :D :D

110
Murat Topcu:

Boşuna dememişler zenginin malı züğürdün çenesini yorar diye ??

Yanıtla393
Mustafa Tukat:

600 Milyon Euro ve yıllık toplam ek 280 milyon… Eşine ve 5 çocuğun annesine ayda sadece 85 bin sterlin…? Bence çok az, o kadar mal varlığına göre çok az!

Yanıtla6825
İnsan Doktoru:

Karısı mı kazandı bu parayı?

770
Bulent Turker:

Ronaldo'nun yerinde olsam ben de eskisini atar yenisini alırım. :)

Yanıtla4024
Özcan Özcan:

ronaldonun gerçek ismi hasanaldodur ve gizli müslümandır.

Yanıtla2518
Netherill:

survivor ronaldo :D

Yanıtla42
Adem Doğrusöz:

Ahaaa buuuu ...

Yanıtla20
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title