Haberler

Ronaldo, İspanya'daki oteli için iş ilanı verdi! Maaş 90 bin TL'yi buluyor

Güncelleme:
Abone Ol

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, İspanya'daki oteline personel bulmak için iş ilanı verdi. Garson, süpervizör, kapıcı ve deneyimsiz genç garson pozisyonları için ilan veren Ronaldo'nun süpervizör olarak işe alınacak kişilere yaklaşık 90 bin TL maaş ödeyeceği öğrenildi.

Al Nassr forması giyen dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, İspanya'daki oteli için iş ilanı verdi. Ronaldo, Madrid'de bulunan otelinde çalışacak kişiler arıyor.

YÜKSEK DÜZEYDE İNGİLİZCE ARANIYOR

İş ilanı garson, süpervizör, kapıcı ve deneyimsiz genç garson bölümleri için açıldı. Bu kurumda çalışacak kişiler için yüksek düzeyde İngilizce'ye sahip olunması isteniyor.

VERİLECEK MAAŞ ORTAYA ÇIKTI

Ronaldo'nun çalışacak kişiler için verilecek maaş ise ortaya çıktı. Süpervizör pozisyonunda maaşın ayda 2 bin 300 avro olacağı belirtildi. Bu da Türk Lirası ile 87 bin 400 TL ediyor.

SAĞLIK SİGORTASI VE TATİL İNDİRİMLERİ DE CABASI

Garson fiyatlarının da süpervizör maaşına yakın olması beklendiği aktarıldı. Hotelde çalışacak kişiler için sağlık sigortası ve tatillerde indirim gibi avantajlardan yararlandığı ifade edildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan Al Nassr İspanya Turizm Dünya Spor Turizm Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Fatih Sultan:

İspanya'nın para birimi TL mi?

Yanıtla13108
S y:

ispanya da bu parayla şey bile çekilmez

Yanıtla985
ahmet erol:

avrupa standartlarinda 2600 euro para degil. bugün almanyada havalimanlarinda ucak alti valiz koyma personellerine 2500-4000 euro para veriliyor. süpervizör icin o para az 6000-8000 euro arasi olmasi lazim

Yanıtla1247
Anty-Partizan:

Zaten Avrupada Maaslar 2000 EU Civarinda..Durumdan Vazife Cikarip Haber Yapma Pesindeler..

Yanıtla745
Shoogun:

Çok büyük bi haber olmuş. İşkur göndersin yarım ücretli.

Yanıtla219
Nilay Durmaz:

Yani çok mu supervisor pozisyonu için çok iyi ingilizcesi olacak 2300 Euro. Yani garson veya tecrubesiz komi ye heralde 1500 Euro falan verir en fazla. Orada geçim sartlarina bakmak lazım kiralar ortalama nedir yeme içme giyim kuşam.

Yanıtla712
Ütopik Yorumcu:

90 bin nedir ya ingilizce bilen adam zaten türkiyede de bu parayı alabiliyor sultanahmette rehberlik yapsın 50 bini var yani

Yanıtla110
Sever Öztürk:

Almanya ve Fransa ile karıştırmayın İspanya’ya göre iyi bir maaş

Yanıtla22
gaddar kerim:

Anlamadigim eleman'i ronaldo niye ariyor? Bu otelin muduru yokmu? Bana biraz sacma geldi bu haber...

Yanıtla13
NediyonDegisik:

Erdem Aksoy Bu haberi nasil veriyorsunuz bu tip algiyla boyle devam ettikce bu insanlar haberlere olan inanclarini da kaybettiler kaybetmeye devam edecekler 90 bin TL yazip herkesi 90 bin Euro alacak gibi gosterme cabasii nedir????

Yanıtla21
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title