Haberler

Ronaldo'nun Dünya Kupası'nda ortaya çıkan görüntüleri ülkeyi ayağa kaldırdı: Derhal gönderin

Güncelleme:
Abone Ol

14 yıl sonra ilk kez dev bir turnuvada yedek kulübesinde başlayan Cristiano Ronaldo'nun, Portekiz'in Dünya Kupası son 16 turunda İsviçre'yi yendiği maç sonrası tavrı ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun karşılaşma sonrası ortaya çıkan videosunda takımla kutlamalara katılmadığı ve doğrudan soyunma odasına gittiği görüldü. O anlar Portekiz'de büyük tepki çekerken, Ronaldo'nun milli takımda artık oynamaması gerektiğini belirten yorumlar yapıldı.

Dünya Kupası son 16 turunda Portekiz, İsviçre'yi 6-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Mücadelede sonradan oyuna giren Ronaldo'nun tavırları ülkesinde büyük ses getirdi.

İLK 11'DE BAŞLAMASI İSTENMİYOR

İsviçre karşılaşma öncesi Portekiz'de yapılan bir ankette, binlerce kişi Cristiano Ronaldo'nun mücadeleye yedek başlaması yönünde görüş bildirmişti. Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos da, Ronaldo'yu yedek başlatarak bunu taktiksel nedenlerle yaptığını söylemişti. Ancak yıldız futbolcunun karşılaşma sonrası ortaya çıkan görüntülerinde bu durumdan oldukça mutsuz olduğu görüldü.

MAÇ SONU OLAY TAVIR

Cristiano Ronaldo sonradan oyuna girdiği maçın sonunda tepkisini gizlemedi. Tüm takım sahada kutlama yaparken soyunma odasının yolunu tutan Portekizli yıldızın bu tavrı büyük tepki çekti. Takım arkadaşlarından adeta kendini soyutlayan Ronaldo, Dünya Kupası'ndaki tek golünü Gana karşısındaki maçta penaltıdan kaydetti.

Ronaldo'nun Dünya Kupası'nda ortaya çıkan görüntüleri ülkeyi ayağa kaldırdı: Derhal gönderin

Ronaldo'nun Dünya Kupası'nda ortaya çıkan görüntüleri ülkeyi ayağa kaldırdı: Derhal gönderin

Kaynak: Haberler.com / Spor

Portekiz Milli Futbol Takımı Cristiano Ronaldo Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

mahalle sakini:

Futbolda messi İnsanlıkta Ronaldo Ama ikisi de gavur ikisi de cehennemlik.

Yanıtla41588
Serhat Aydin:

Yakında Müslüman Olur, belki O değil Sen ve Benim Cehenneme Girmesine Şahit Olur ? Senden Benden Daha Çok Müslümanlara Hizmet Ediyor Şu An !!!

58337
corci:

bu nasıl bir dünya görüşü be kardeşim, 2022 yılında hangi kafayla yaşıyorsunuz inanılmaz.

69272
Sait Balkan:

Kimse Ronaldo'nun hakkını yemesin... Ronaldo' sayesinde Portekiz bugünlere geldi... Ronaldo olmazsa kim Portekizi izlerdi ona özenerek takıma birçok kaliteli futbolcu yetişti... kimse adamı hemen harcamasın...

Yanıtla28426
haksız mıyım:

ronaldo çok başarılı ve düzgün karekterlidir.

Yanıtla24250
Arman Usa:

Ronaldonun bu yaptigina duzgun karakter diyemezsin! Bunun adi bencillik , kiskanclik adamin penaltidan 1 gol katkisi var. bu kadar atilan gol icinde kendiside 1 veya dahafazlaatabilecegini dusundugu icin trip atiyor

5114
Celalettin Özdamar:

Futbol lan bu ne alaka Cennet cehennem Cahilsin...

Yanıtla8093
Deniz Say:

Kimin cennete cehenneme gideceğini ALLAH (c.c) bilir müslümanız diye böbürlenmeyin helak olursunuz

Yanıtla12147
Onder Celik:

Allah (c.c) derki benim tanıdığım tek din İslam yani Müslümanlık dışında ahirete gidersen sıkıntı yine de biraz daha yumuşak bir dille söylenmesi gereken birşeyi çok sert söylemiş arkadaş ona katılmıyorum tabi

4921
Halit Dursun:

amma abartiyorlar..... adam sampiyonlar liginde en cok gol atan oyuncu 141 golle... kendisini ispatlamasina gerek yok... bruno fernandes ne yapti bu maclarda bugüne kadar dünya kupasinda ? kos koca 0 onu elesdiren yok... ronaldo efsane iste ....

Yanıtla18128
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title