Haberler

    Roy Keane'den Ferguson'a Ağır Eleştiri

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Manchester United'ın eski kaptanlarından Roy Keane, takımın bu sezonki kötü gidişini değerlendirdi.

    Manchester United'ın eski kaptanlarından Roy Keane, takımın bu sezonki kötü gidişini değerlendirdi. Keane'e göre, Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını dahi çok zora sokan United'ın durumundan, efsanevi menajer Alex Ferguson sorumlu.

    Ferguson'ın görevde olduğu dönemde, takımı yenileyecek transfer hamlelerini yapmaktan kaçındığını savunan Keane; "United'ın en az 5 tane yeni oyuncuya ihtiyacı var. Malesef Ferguson, bu oyuncuları geçen yıl transfer etmekten kaçındı ve David Moyes'u yıpratıcı bir yeniden yapılanma hamlesi ile yüz yüze bıraktı" dedi.

    Moyes'un elindeki kadronun, Premier Lig'de zirve yarışı yapacak kalitede olmadığını belirten Keane, yeni menajere, istediği takımı kurması için zaman verilmesi gerektiğini vurguladı. Keane, Manchester United taraftarına da, sancılı bir kadro yenileme sürecine hazırlıklı olmaları çağrısında bulundu.

    Alex Ferguson, geniş yankı uyandıran otobiyografik kitabında, Roy Keane'e de ağır eleştiriler getirmişti. Ferguson eski kaptanını, takım arkadaşlarının gözünü korkutmak ve soyunma odasında huzursuzluk yaratmakla suçlamıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Roy Keane Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title