Haberler

Şahan Gökbakar, Acun Ilıcalı'nın "yapı" iddialarıyla dalga geçti

Güncelleme:
Abone Ol

Oyuncu Şahan Gökbakar, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın TFF ve MHK içinde Galatasaray'ı destekleyen bir yapı olduğunu iddia ettiği konuşmasıyla dalga geçti.

Oyuncu Şahan Gökbakar, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın TFF ve MHK içinde Galatasaray'ı destekleyen bir yapı olduğunu iddia ettiği konuşmasıyla dalga geçti.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı geçtiğimiz hafta yaptığı bir basın toplantısında, "TFF adaleti getireceğini söylüyor. Burada bir yapı var, belgeler ortada" demişti.

lıcalı, son yaptığı açıklamada ise, "Biz burada yapıyı yıkacağız. Hata yapan gidecek. Sistem bu. Ben polis değilim, bir şeyi araştırmak zorunda değilim. Bu sistem söyle yıkılır. Yapamayan gidecek. Düzelmiyorsa da bunun sonu mutlaka yabancı hakem olacak. Ayrıcalık değil, adalet istiyoruz" dedi.

Ilıcalı'nın bu sözleri sonrası oyuncu Şahan Gökbakar bir video yayınladı. Ilıcalı'nın sözleriyle dalga geçen Gökbakar, "Bizim başarıya giden yolumuzu tıkayan, zirve yolculuğumuzu engelleyen bir yapı var. Çok somut konuşuyorum. Bizim başarısızlığımız için uğraşıyorlar. Bir dış güçler var" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şahan Gökbakar Şahan Gökbakar Acun Ilıcalı Galatasaray Fenerbahçe Meclis Tv Magazin Spor Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Ankyra Ancyra:

Bir gs li olarak acun ılıcalı hakkında konusacak son kisi bu adamdır prim yapmaya calısıyor

Yanıtla148116
Metin Peker:

sen önce kaçak villanın hesabını ver

Yanıtla5284
Adam olacak çocuk:

İçerde dışarda 3-0 yenilirler.. Bu sene içerde dandik saçma sapan bir penaltı ile gol atma başarısı gösterip yine 3 yerler..Ondan sonra yapı var.. Bunlar sezon sonu Galatasaray gerçek 5. yıldızı takarsa formalarına 6. yıldızı bile takarlar..Kafa yapilari olağanüstü..

Yanıtla1956
Emin Alıç:

Allah Allah. Kimin ne konuşacağına da Acun karar versin ne dersin. Galatasaraylı kimse ben gs liyim yazmaz sende pek atmışsın. Seni İrlandalı seni

Yanıtla928
sanane banane:

Kaçak Villasini unutturup gündemi değiştirmek istiyor.... Yersen

Yanıtla818
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title