Haberler

Sahaya nasıl girdiği merak ediliyordu! Ali Koç'a saldıran kişiyle ilgili dikkat çeken detay

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe ile 2-2 berabere kaldıkları maçta deplasman tribününü ziyaret ettiği esnada arkadan gelen bir kişinin saldırısına uğradı. Koç'a saldıran ve gözaltına alınan kişinin akreditasyon kartı sahibi olduğu ortaya çıktı. Öte yandan bu saldırganın Göztepe yöneticisi Fatih Özkan olduğu iddia ediliyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe ile 2-2 berabere kaldıkları maçta deplasman tribününü ziyaret ettiği esnada arkadan gelen bir kişinin saldırısına uğradı. Koç'a saldıran şahısla ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

ALİ KOÇ'A YABANCI MADDE İSABET ETTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe-Fenerbahçe maçında bazı Fenerbahçeli taraftarların stadyuma girememesi sebebiyle deplasman tribününe gitti. Koç, konu hakkında stadyuma girebilen Fenerbahçeli taraftarlar ile görüştü. Ali Koç'un taraftarlarla görüşme yaptığı anlarda Göztepe tribünlerinden Ali Koç'a bazı yabancı maddeler atıldı.

ARKADAN GELİP KOÇ'U YERE DÜŞÜRDÜ

Öte yandan tribünden sahaya giren bir kişi, arkadan gelerek Ali Koç'a saldırdı. Ali Koç yere düşerken, güvenlik görevlileri saldırgana müdahale etti. Olayın ardından duraklatılan maç, Koç'un soyunma odasına gitmesiyle kaldığı yerden devam etti.

Sahaya nasıl girdiği merak ediliyordu! Ali Koç'a saldıran kişiyle ilgili dikkat çeken detay

SALDIRGANIN AKREDİTASYON KARTI VARMIŞ

Ali Koç'a saldıran şahıs, güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilirken, dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Koç'a saldıran kişinin akreditasyon kartlı olduğu görüldü.

GÖZALTINA ALINDI

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Göztepe-Fenerbahçe maçında sarı-lacivertli takımın başkanı Ali Koç'a saldıran akreditasyon kartlı şahıs gözaltına alındı.

Sahaya nasıl girdiği merak ediliyordu! Ali Koç'a saldıran kişiyle ilgili dikkat çeken detay

GÖZTEPE YÖNETİCİSİ OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR

Ali Koç'u ittirip yere düşüren ve olayın ardından gözaltına alınan saldırganın Göztepe yöneticisi Fatih Özkan olduğu iddia ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Özkan Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

Davut YALANCI:

Ali koçu iten kişi gözaltına alınmış. Merak ettiğimden soruyorum. Kanunda yeri var mi? Yani sokakta ya da herhangi bir yerde başkasını iten biri gözaltına alınıyor mu? Yani orada taraftar başka bir taraftarı itince de gözaltına alınıyor mu? Yoksa kanunda yazıyor mu, klüp başkanını iten içeri alınır diye? Paranın ve gücün etkisi mi var bu gözaltına alınmakta...

Yanıtla175257
kozanli sükrü:

sizin goruse gore dayakda atmali o zaman, kardesim biraz mantikli olsak seyirci galeyana gelip sahaya inse allah muhafaza...

2186
Mevlüt Duman:

Adamın yaptığı darp. Var tabii kanunda yeri

2080
şahabettin Ayyıldız:

Türkiye de kanunlar bazılarının kafasına göre uygulanmamalı

1651
şahabettin Ayyıldız:

Merak ettiğin başka bir şey varmı

947
Hasim Yildiz:

Sen de dene Davut :) hapiste düşünürsün tekrardan sorunun cevabını

1637
Mustfa Kale:

Sizide biri ittirse size zarar verse sizde sikayetci olsaniz o sahis gozaltina elbet alinir. Burda ittirme olarak gordugun sey saldiriya giriyor yani guvenlik gibi unsurlar olmasa belki farkli bir boyut alacak o sebeple illaki gozalti yapilir savci ne karar verirse ona gore hareket edilir... burda ali koc olarak bakmissiniz ama bu farkli sahislarda olabilirdi bence sporda siddete karsi onlemden dolayi ceza verilmeli ali kocun sucu varsa hesap sormak fedarasyona duser bir kabadayiya degil.

931
Muzaffer Çulha:

benim düşüncelerimi yazdığınız için teşekürederim..??

32
Fatih Sultan:

Sokakta şiddet var, Sporda şiddet var hatta mecliste dâhi şiddet var. Şiddetin olmadığı bir mecra kalmadı ülkemizde maalesef.

Yanıtla483
Fahri URHAN:

Eyvah lig sonuna kadar Mağdurum da mağdurum.

Yanıtla3447
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title