Haberler

Sakatlanan Fernando Muslera, Young Boys maçının ikinci yarısına çıkmadı

Güncelleme:
Abone Ol

Young Boys deplasmanında ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera, ilk yarının son anlarında Monteiro ile çarpıştı. Bu pozisyonun ardından sakatlanan Muslera, maça devam edemedi ve ikinci 45 dakikada yerini Günay Güvenç'e bıraktı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda İsviçre temsilcisi Young Boys karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. Sarı-kırmızılılarda kaleci Fernando Muslera, ikinci yarıya çıkmadı.

İLK YARININ SONUNDA SAKATLANDI

İlk yarının son anlarında Monteiro ile çarpışan Muslera, yaşadığı sakatlık sebebiyle ikinci yarıda oyuna devam edemedi ve yerini ikinci 45 dakika için Günay Güvenç'e bıraktı.

Sakatlanan Fernando Muslera, Young Boys maçının ikinci yarısına çıkmadıGÖRÜNTÜ: TRT1

YOUNG BOYS KALECİSİ DE OYUNA DEVAM EDEMEDİ

İsviçre temsilcisinin kalecisi David von Ballmoos, Mauro Icardi ile çarpıştıktan sonra sakatlık geçirdi. Tedavisinin ardından oyuna devam eden von Ballmoos, sakatlığının devam etmesi üzerine 32. dakikada oyundan çıktı. İsviçreli kalecinin yerine oyuna Marvin Keller girdi.

Sakatlanan Fernando Muslera, Young Boys maçının ikinci yarısına çıkmadı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Günay Güvenç Galatasaray Galatasaray Young Boys Young Boys Muslera Muslera Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

N null:

baktı rezillik paçadan akıyor kuyruğu kıstırdı ??????

Yanıtla1742
Hasan Kastamonulu:

Çıkarabileceği iki golü de yedi. Günay çok daha güven verici oynadı. Sakatlığı süresinde aklını başına alması lazım. Eski Muslera yok!

210
Melike Taştan:

Abdülkerim ve Nelson inek yemi yiyerek maça çıkmışlar galiba. Koşmayı bile beceremeyecek hale gelmişler. Geçen sezon daki mükemmel hallerinden eser kalmamış.

Yanıtla019
mehmet kökşen:

çıkması hayırlı oldu çok kotuydu

Yanıtla115
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title