Haberler

Salih Uçan için Beşiktaş, Trabzon, Galatasaray'ın ardından İtalyan devleri de sıraya girdi

Güncelleme:
Abone Ol

Alanyaspor forması altında gösterdiği performansla yeniden şaha kalkan Salih Uçan için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. İtalyan basını, daha önce Roma'da forma giyen yetenekli orta sahaya Serie A'dan bazı takımların teklifte bulunacağını yazdı. Bu takımların ise Atalanta ve Sassuolo olduğu öğrenildi. Salih'in nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

Salih Uçan için İtalyan medyasından da bir iddia geldi. Daha önce Roma forması giyen başarılı orta saha oyuncusuyla bazı Serie A ekiplerinin ilgilendiği vurgulanırken, Trabzonspor'un 4 yıllık teklif yaptığı belirtildi. Sezon boyunca sıkça Galatasaray ya da Beşiktaş'a gideceği konuşulan futbolcunun yapacağı tercih ise merak konusu oldu. Alanya'daki mukavelesi bitecek Salih, Akdeniz ekibinde yola devam etmek istemiyor.

AVCI ONU ÇOK İSTİYOR

Bordo-Mavililer'in hocası Abdullah Avcı, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Salih Uçan konusunda yönetimden hızlı davranılmasını istemişti. Galatasaray ve Beşiktaş'ın da radarında bulunan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için Bordo-Mavililer kesenin ağzını açacak. Alanyaspor'la kontrat yenilemeyen Salih için bazı İtalyan kulüplerinin de devrede olduğu öne sürüldü. Çizme basınından Gazeteci Nicolo Schira, Trabzon'un da 4 yıllık kontrat teklif ettiğini belirtti.

ROMA'DA HÜSRAN YAŞADI

Salih'i takipte olan ekiplerin ise Atalanta ve Sassuolo olduğu öğrenildi. Daha önce Roma'da istediği sıçramayı yapamayan Salih, yeniden İtalya futboluna dönme konusunda tereddüt yaşıyor. Fenerbahçe'de piyasaya çıkan yetenekli orta saha oyuncusunun ezeli rakiplerden birine gitme ihtimali de bir hayli fazla.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Galatasaray Fenerbahçe Salih Uçan Beşiktaş İtalya Roma Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

aman aman:

Aman Fener e gelmesinde nereye gidiyorsa gitsin :) işe yaramaz.

Yanıtla22
Sercan:

hey yavrum devlere bak

Yanıtla13
vatandaş:

beşiktaşa gelip şampiyonlar ligine gitmek varken ne biliyim :D

Yanıtla12
Mert Ören:

Müşteri kızıştırmasınlar Fenerbahçeli Salih Galatasaray''a gelmez. Bu adamı Galatasaray''a kim istiyor merak ediyorum. Başkan mı? Yöneticiler mi? yoksa Terim mi?

Yanıtla11
palabıyık raki:

salih uçan mı eğer gerçekten uçuyorsa fenere gitmesini tavsiye ediyom

Yanıtla10
bjk:

git avrupaya harcama kendini buralarda civanım türkiye taktik maktik yok bam bam bam bak gör milli takımı avrupada oynayan cocuklarımızı gördün çatır çatır oynuyorlar hem taktik hem bam bam bam kafayı kullan burda bitersin seneye seni kimse konuşmaz bile

Yanıtla01
reis:

tekrar fb alsın diye birileri gider yapıyor,

Yanıtla10
mehmet:

Salih senin adına çok sevindm Alanya da daha önce tavsiye ettiğim kumda antreman metodunu uyguladıysan bundan sonra yıkılmaz biri olmuşsun demektir kardeşim. Senin iyi olmana çok sevindim çünkü çok yeteneklisin tek eksiğin fizik gücün dayanıklılık ve mücadele eksikliğindi. Her futbolcuya bunu tavsiye ederim kumda koşun kumda maç yapın sonra sahaya çıkınca daha hızlı ve tutulmaz olursunuz.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title