Haberler

Salih Uçanlı Empoli Küme Düştü

Güncelleme:
Abone Ol

Salih Uçan'ın formasını giydiği Empoli, Inter'e 2-1 yenilerek İtalya Serie B'ye düştü.

İtalya Serie A'nın 38. ve son haftasında Inter ile Empoli karşı karşıya geldi. Giuseppe Meazza'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Inter, 2-1'lik skorla kazandı.

İlk yarısı 0-0 biten maçın ardından Inter, 51. dakikada Balde Diao Keita'nın golüyle öne geçti. Inter, 61. dakikada Mauro Icardi ile penaltıdan farkı artırma fırsatını kullanamadı.

71. dakikada Maletta'nın yerine oyuna giren Salih Uçan, 76. dakikada mükemmel bir asist ile Hamed Traore'ye golü attırdı ve maç bu golle maça eşitlik geldi.

Inter, 80. dakikada Radja Nainggolan'ın golüylemaçı kazandı. Salih Uçan, maçın son dakikalarında çok net bir gol fırsatını değerlendiremedi.

Bu sonucun ardından Inter puanını 69 yaptı ve UEFA Şampiyonlar Ligi biletini aldı. Salih Uçan'ın formasını giydiği Empoli ise 38 puanda kaldı ve Serie B'ye düştü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Giuseppe Meazza İtalya Serie A Salih Uçan Empoli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

Adınızı Yazın:

ne de olsa fenevli.

Yanıtla1221
Salih Uçan:

Ben o golü atsam da küme düşecektik zaten. Lütfen iyi araştırın.

Yanıtla226
SALİH UÇTU D:

Genoa ve Empoli 38 puanda bitirdiler Ligi Genoa düşmedi Empoli düştü. Eğer Salih golü atsaydı 39 puanla ligde kalacaklardı .

01
Vay kardesim:

Hani kacan gol nerde? Milletin akliyla dalga gecenlerin sonunu gorecegiz.

Yanıtla218
zaza:

millet hep fener düşmanı

Yanıtla96
nohomo:

Salih gel seneyede bizi düşür be oğlum.

Yanıtla014
salih uçanlı:

beraberlik yetmiyordu atsam da küme düşeçektik zaten olayı bana bahlamayın. .

Yanıtla58
awaz:

Nasıl Yetmiyordu genoa berabere kaldığı maçın ardından puanını 38 e yükseltti empoli yenildi 38 puanda kaldı. Bu şü demek oluyor salih golü atsaydı 39 puan ile ligde kalacaktı. Yorumunu beğenen 3 kişi de neden beğenmiş onu da anlamadım

12
otorite:

aynen doğru empolinin yenmesi lazımdı belki yenebilirdi ama interde şampıyonlar ligi için oynuyordu empolinin sanşızlığı buydu......

21
ŞENOL GÜNEŞ:

Sen sıkma canını aslanım. Kendini biraz daha geliştirirsen seni milli takıma alabilirim

Yanıtla310
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title