Haberler

Şampiyonluğa yürüyen Galatasaray için Rıdvan Dilmen'den olay yorum! Taraftarı kızdırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Antalyaspor maçıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Dilmen, "Galatasaraylı olsam şu oyun beni tatmin etmezdi. Ama kötü oyuna rağmen kazanmak şampiyonluk getirir" dedi. Taraftarlar, Rıdvan Dilmen'in görüşlerine karşı çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Puanını 45 yapan Aslan, en yakın takipçisi Fenerbahçe ile farkı 7'ye yükseltti.

DİLMEN'DEN ÇARPICI YORUMLAR

TV 8,5 yorumcusu Rıdvan Dilmen, maçın ilk yarısında Galatasaray'ın oyununun kötü olduğunu söyledi. Dilmen, "İlk yarıdaki oyun kötü. Galatasaraylı olsam şu oyun beni tatmin etmez" dedi.

"ŞAMPİYONLUK GETİRİR"

Dilmen maçın ardından ise şu yorumu yaptı: "İyi oynamadığı maçı da kazanabilmesi Galatasaray'ın bu sezonki farkı oldu. Derler ya, ligin 17. haftasında öylesine bir dakikada gol atarsın ki, bu gol şampiyonluk getirir derler. Hayır, kötü oyuna rağmen kazanmak şampiyonluk getirir. Galatasaray bu maç yine 15-20 arası korner kullandı ama sonuçlandıramıyor. Haftanın 4 günü duran top çalışması lazım Galatasaray'ın."

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medyada pek çok Galatasaray taraftarı Dilmen'in yorumlarına katılmadı. Sarı-Kırmızılı taraftarların çoğunluğu oyundan memnun olduklarını ifade etti.

Dilmen'e gelen bazı tepkiler:

Şampiyonluğa yürüyen Galatasaray için Rıdvan Dilmen'den olay yorum! Taraftarı kızdırdı

Şampiyonluğa yürüyen Galatasaray için Rıdvan Dilmen'den olay yorum! Taraftarı kızdırdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Antalyaspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Ibrahim Doğan:

Arkadaş neden bu ülkede doğrular söylenince, ayıp etti diyolar. Adam diyoki; gs şampiyon öle yada böyle olur. Ant maçı kötüydük. Bir gs li olarak rıdvana katılıyorum...

Yanıtla137
Hamdi Baba :

Bırakın konuşsun onun işi konuşmak. Bunun için para alıyor

Yanıtla59
Tocka Antaya:

rıdvan abim iyisir önce feneri istedi vermediler sonra tff başkanlığa kadar gözü vardı o da olmadı

Yanıtla12
Zübeyir Kıvrak:

FUTBOL HATALARLA DOLU BİR OYUN DAZA AZ HATA YAPAN KAZANIYOR RIDVAN DİLMEN EFENDİ... AZDA ŞANSIN VARSA KAZANIRSIN YETERKİ HAKEMLER HATA YAPMASIN

Yanıtla11
Şeref Sarpkaya:

Yere göğe sığdıramadığınız jesus dan hiç bahsetmez oldunuz

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title