Haberler

Şampiyonun belli olacağı gün netleşti! İşte Süper Lig'de 38. hafta programı

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 38. ve son hafta maç programını duyurdu. Şampiyonun kesin olarak belli olacağı maçlardan Fenerbahçe-İstanbulspor ve Konyaspor Galatasaray karşılaşmaları 26 Mayıs Pazar akşamı saat 19.00'da başlayacak.

TFF, büyük heyecana sahne olan ve şampiyonluk yarışının son haftaya kaldığı Trendyol Süper Lig'de 38. ve son haftanın programını açıkladı.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'IN MAÇLARI AYNI SAATTE

Sezon başından beri kıran kırana şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile Fenerbahçe'nin maçları aynı saatte oynanacak.

İşte sezonun son haftasının programı;

Şampiyonun belli olacağı gün netleşti! İşte Süper Lig'de 38. hafta programı

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Trendyol Süper Lig İstanbulspor Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Ayaz hayat:

şampiyon FB.buraya yazıyorum

Yanıtla6031
Onur Başoğlu:

haftaya da üstünü cizersin

115
Çınar Saraç:

Şampiyon belli zaten Fenerbahçe , Galatasaray ancak Konya takımına para yedirirse şampiyon olur

Yanıtla4522
Veysel null:

sen ne zaman kafayı yedin dostum? paralel evrende mi yaşıyorsun? Şampiyonluk Galatasaray ın hakkı. Sizin gibi Alanya Kasımpaşa Karagümrük gibi takımlara karşı sürekli son dakika haksız penaltı jokeri almadı Galatasaray.

2645
Veysel null:

daha birsürü takım var sürekli haksız penaltı ve haksız galibiyet aldığınız. Hepsini kalkıp sayamam lakin beinsportstan izleyebilirsin. Trabzonspor galibiyeti de haksız galibiyet idi... daha nicesi var

1014
Veysel null:

var hakemi yabancı olsun dediniz var hakemi yabancı oldu bu sefer son dakika aldığınız haksız penaltılar da gitti hahahaha

816
Lütfi Erdonmez:

Allah’ın izniyle gs 100/100 şampiyon

Yanıtla1932
Aytekin Balpınar:

Tarih,26 mayısı2024 yılını yazacak.CİNCON HÜSRANA UĞRAYACAK.TÜRKİYE HAFTAYA YANACAK.ŞAMPİYON FENERBAHÇE OLACAK.

Yanıtla248
itunes para:

hayat rizeyi yener tranzon ankaragucunu yener antep pendikle berabere kalir gs da konyayi yener olan hem fenere olur hem de ankaragucune. hatayin fikstur sansi varmis. zaten kalsinda deprem gecirmis cocuklar ins kalirlar super ligde

Yanıtla313
Cengiz Aktaş:

Dünkü maç özelinde Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Ama yıl boyu şampiyonluk kimin hakkı derseniz bana göre Galatasaray hak eden taraf. Sadece son düdük çalmadan kendini şampiyon gibi görüp de 2 gün antreman yapmayıp, diskolardan çıkmayan Galatasaraylı futbolculara verilecek en iyi dersi dün akşam Fenerbahçe verdi zaten. Ha şu da var. Galatsaray büyük bir strese attı kendini. Her sonuca açık bir maç Konya maçı. Bakalım zaman ne gösterecek! :)))

Yanıtla27
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title