Haberler

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Bir ofsaytımsı pozisyon var

Güncelleme:
Abone Ol

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Beşiktaş'a 2-0 kaybettikleri maçın ardından açıklamalar yaptı. İstatistiklerde önde olduklarını, net gol fırsatları yakaladıklarını, ancak değerlendiremediklerini ifade eden Yıldırım, "Verilmeyen gol ofsaytımsı bir pozisyon. Belki bir penaltımız var. Büyük takımlarda olsa penaltı diyebilirlerdi. Beşiktaş'a karşı penaltı almak zordu, hakemler o konuda daha dikkatliler" dedi.

Süper Lig ekini Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, dün akşam oynadıkları ve Beşiktaş'a 2-0 kaybettikleri maçın ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"TÜM İSTATİSTİKLERDE BİZ ÖNDEYİZ"

Mücadeleyi değerlendiren Yıldırım, "İstatistiklere bakınca, tüm istatistiklerde biz öndeyiz. Top üstünlüğü, rakip sahada, korner atışı, net kaçan iki golümüz var. Direkten dönen topumuz var. Bu takımı Beşiktaş'ı, Galatasaray'a karşı canlı seyrettim. Galatasaray bizim kadar pozisyona giremedi. Şu an ligin en iyi takımı, sezona en iyi başlayan takım Beşiktaş. Samsunspor ezilmedi, başabaş oynadık, hatta daha üstün oynadık. Beşiktaş'a karşı o pozisyonlara giriyorsanız değerlendireceksiniz, biz değerlendiremedik. İlk golde uzun top; stoperlerden biri faul yapsa sarı kart yiyecek. İkincisi korner, böyle paslaşmalı falan... İyi tutamadı oyuncular. Yediğimiz goller bize yakışmadı açık söyleyeyim. Beşiktaş'ın galibiyetine leke sürmemek lazım, iyi takım. Biz çok istedik ama beceremedik. Maçın kağıt üstünde favorisi Beşiktaş, biz puan veya puanlar için çok uğraştık ama olmadı. Takımımımdan memnunum. Transfer yasağımız da olsa her hafta üstüne koyacak bu takım. Milli aradan sonra oturacak takım. Bu takım bir aksilik olmazsa ilk 12'de olur. Düşmeyiz ama sakatlıklar, cezalar, bir sürü şeyler oluyor. İnşallah bunlara yakalanmayız. Biz bu sene ligde Sinderella takımı olmak istiyoruz" dedi.

"VERİLMEYEN GOL OFSAYTIMSI BİR POZİSYON"

Geçerlilik kazanmayan golleri hakkında da değerlendirmelerde bulunan Yıldırım, "Bugün olmadı. Olsaydı belki 2-1, 2-2 olurdu. Direkten döndü, verilmeyen gol ofsaytımsı bir pozisyon. Belki bir penaltımız var. Büyük takımlarda olsa penaltı diyebilirlerdi. Beşiktaş'a karşı penaltı almak zordu, hakemler o konuda daha dikkatliler. Biz Beşiktaş'ın rakibi değiliz. Puan istedik. Olmadı ama geleceğe bakacağız. Rakiplerimiz var, o maçlardan puanlar alırsak iyi olur. Birçok takım berabere bitirdi" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Salih Söğüt - Spor

Yüksel Yıldırım Yüksel Yıldırım Samsunspor Samsunspor Beşiktaş Beşiktaş Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Bjk Kartal:

Maçı izledim, ofsayt pozisyonunu yeni teknoloji çizgilerle gösterdiler zaten, nasıl ofsaytımsı oluyor? Bir kerede kazananı tebrik etsek, yenilgiyi kabul etsek....

Yanıtla1080
MUSTAFA ALİ_5635:

CİNCON A DUYGUSAL BAĞI OLAN FUTBOLCULARIN NERDE BAŞKAN...

Yanıtla2225
Letgohesap null:

kümeye oynayında görün gününüzü.

Yanıtla157
Nurettin Karaman:

tabii şimdi baslayacak hakem makem diyerek futbol federasyonuna sayydirmaya. hazırlık yapıyor. bence ofsayt nedir onu bile bilmiyordur.

Yanıtla69
HCA:

Baskan sen git once sahani duzelt be adam daha hic mac onanmadan patates tarlasi gibi, biraz utanir adam demec vermeye

Yanıtla311
Mesut Baba:

Samsundan her takım puan alamayacak... Az bi danışıklı oynasalardı bizi gole boğabilirlerdi.... üç pozisyonumuz var sadece

Yanıtla18
Letgohesap null:

trabzon geçirecek size merak etme

61
Mehmet Kan:

Biraz becerili olsalar fark olurdu Beşiktaş a karşı saha desen dillere destan daha ilk maçta.

Yanıtla14
mert kılıc:

konuşacağına sahanı düzelt başkan! oraya milyon dolarlık oyuncular geliyor. ofsayt zaten değil onu idrak edemiyorsun da penaltı pozisyonu nerde Allah aşkına lütfen futbolu futbolu bilenler yönetsin. 5s sevdalısı bir başkan bence seviyorlar kollanmayı.

Yanıtla00
Pc Copat:

hadi canım takımını kümede tut yapabileceksen.. koca şehri transfer yasağına mahkum etmiş algı yapıyor aklınca.. bay haftası puan kaybetmeyeceksin hadi iyisin :)

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title