Haberler

Samsunspor-Göztepe maçında korku dolu anlar! Yerden kalkamayan futbolcu hastanelik oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Samsunspor ile Göztepe arasında oynanan maçta yürekler ağza geldi. Zeki Yavru ile kafa kafaya çarpışan Isaac Solet, yerden kalkamadı. Solet, ilk müdahalenin ardından sahaya giren ambulansla hastaneye kaldırıldı. 23 yaşındaki futbolcunun durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan Samsunspor-Göztepe maçında korku dolu anlar yaşandı.

FUTBOLCULAR KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Karşılaşmanın henüz ilk dakikasında Göztepeli Isaac Solet ile Samsunsporlu Zeki Yavru kafa kafaya çarpıştı. Bu çarpışmanın ardından yürekler ağza geldi. Karadeniz ekibinin kaptanı Zeki, saha içerisinde yapılan müdahalenin ardından oyuna devam etti.

SOLET HASTANEYE KALDIRILDI

Yerden kalkamayan Isaac Solet ise ilk müdahalenin ardından sahaya gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Samsunsporlu taraftarlar, ambulansla oyundan çıktığı sırada 23 yaşındaki futbolcuyu alkışladı. Solet'in yerine 5. dakikada Kuryu Matsuki oyuna dahil oldu. Isaac Solet'in durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

İşte o anlar;

Samsunspor-Göztepe maçında korku dolu anlar! Yerden kalkamayan futbolcu, hastanelik olduGÖRÜNTÜ: BEINSPORTS

Samsunspor-Göztepe maçında korku dolu anlar! Yerden kalkamayan futbolcu, hastanelik olduGÖRÜNTÜ: BEINSPORTS

Samsunspor-Göztepe maçında korku dolu anlar! Yerden kalkamayan futbolcu, hastanelik olduGÖRÜNTÜ: BEINSPORTS

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Zeki Yavru Samsunspor Zeki Yavru Samsunspor Futbol Spor Süper Lig Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Can null:

Geçmiş olsun

Yanıtla014
atilla çekiç:

samsun hakki her maç krmz kart maçlari izleyin

Yanıtla15
Erkan Arslan:

Abartiyi Seven Bir Medyamiz Var Hic Birseycik Olmaz Zamaninda ASLAN Dr Drogba Süper Ligin ilk Macina Cikmis Yine Böyle Hava Topunda Carptigi Futbolcu Bi An Gözlerim Karardi Sonra Kendimi Hastane Odasinda Buldum Ona Birsey Olmadiysa Yane

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title