Haberler

Samsunspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

Güncelleme:
Abone Ol

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında sahasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Thomas Reis yönetimindeki antrenmanda futbolcular, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi. Milli takım kamplarında bulunan bazı oyuncular ise antrenmana katılmadı. Samsunspor, milli takım arasında futbolculara 3 gün izin verdi ve Konyaspor maçı hazırlıklarına 8 Eylül Pazar günü yeniden başlayacak.

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında sahasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Thomas Reis yönetimindeki antrenmanda futbolcular, dinamik ısınma, koordinasyon, iki takımlı yarışma ve rondo çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmanda ülkelerinin milli takım kampına katılan Marius Mouandilmadji, Lubomir Satka, Angelo Gomes Nanu, Kingsley Schindler, Oliver Ntcham ve Bedirhan Çetin yer almadı.

Samsun ekibi, lige verilen milli takım arası nedeniyle futbolculara da 3 gün izin verdi.

Karadeniz ekibi, Konyaspor maçı hazırlıklarına 8 Eylül Pazar günü yeniden başlayacak.

Kaynak: AA / Spor

Trendyol Süper Lig Milli Takım Samsunspor Konyaspor Tümosan Güncel samsun Pazar Eylül Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title