Haberler

Sanica Boru Elazığspor'da Karabükspor Alarmı

Abone Ol

Sanica Boru Elazığspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Kardemir D.Ç.Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sanica Boru Elazığspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Kardemir D.Ç. Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, lobisi güçlü olan takımların çalışmalarının başladığını söyledi. Yetiş, "Hiç ummadığımız takımlar maalesef gidip çok önemli puanlar alabiliyorlar. Ben temiz bir lig olmasından yanayım. Liglerde geçmişte yapılan şikeden dolayı çok Türkiye ligleri sarsıldı. İnşallah, bu tür yollara başvurulmaz. Ama biz kuşkuluyuz. Bazı maçlardaki sonuçlar bizleri endişelendiriyor" dedi. Geçtiğimiz hafta Galatasaray ile çok önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını, oyunun ikinci dakikasında takımlarının demoralize olduğunu belirten Yetiş, takım olarak oyundan memnun olduklarını, şahsi hatalar ortadan kaldırarak takım oyunu ile galip gelmeye çalışacaklarını ifade etti. Yetiş, "Bu hafta Karabük maçı bizim için çok önemli bu bizim için 6 puan değerinde. Bizi bizim için 6 puan değerinde olan maçlardan galip geldik. İnşallah bu hafta da galibiyet serimizi devam ederiz. Çünkü bizim çok önemli bir hafta hem bizim için hem de Karabük açısından çok önemli bir hafta. Kendi saha ve seyircimiz önünde iyi bir futbolla üç puan alan taraf biz oluruz inşallah. Bu yıl zor günler geçiriyoruz. Ligin acemisi olması hasebiyle inşallah bu yılı kayıpsız olarak atlatırsak, gelecek yıl için daha iyi projelerimiz var. Ama bu yıl mutlaka lig de kalmalıyız. Sezonun sonu lobisi güçlü olan takımların lobi çalışmaları da başladı. Hiç ummadığımız takımlar maalesef gidip çok önemli puanlar alabiliyorlar. Ben temiz bir lig olmasından yanayım. Liglerde geçmişte yapılan şikeden dolayı çok Türkiye ligleri sarsıldı. İnşallah, bu tür yollara başvurulmaz. Ama biz kuşkuluyuz. Bazı maçlardaki sonuçlar bizleri endişelendiriyor. Temennimiz temiz bir ligi olur sezonu temiz olarak kapatırız. Ben Elazığspor'un ligde kalarak önümüzdeki sezona daha iyi bir hazırlık yapacağına inanıyorum. Taraftarımızın Karabük maçında 90 dakika destek vermelerini istiyorum" diye konuştu.

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise ligin bitimine dört hafta kaldığına dikkat çekerek, takımların puan durumlarının ortada olduğunu kendilerininde bu curcunada belli bir yerde olduğunu söyledi. Vural, "Kendi konumumuz itibarıyla maçı kazanmak istiyoruz. Çünkü kazanırsak 38 puan olacağız Karabük takımı 37 puanda kalacak. Aşağımızdaki takımlar zor maçlar oynuyor. UEFA şansını sürdürmek isteyen, hatta Fenerbahçe şampiyonlar ligine gidebilir miyim diye Beşiktaş ile oynayacak. Belediye takımı 37 puanla eğer kayıp ederse lig sonuna kadar sıkıntı yaşayacak ve Sivas ile oynayacak. Karabük bizle oynuyor.

Bizim yukarımızda oynayan takımlara bakıldığında 39 puanla Eskişehir ve Gaziantep takımları var. Onlar tabi ki 39 puan la bu işin dışında kalmaya aday. 37 puanlı iki takımımız var. Bunlardan biri Sivas ve Karabük. 35 puanlı Akhisar ve Elazığspor. Akhisar kolay maç oynamayacak UEFA şansını yakalamış Bursa ile oynayacak. Bizim alacağımız üç puan bizim ligde yüzde 90 kalmamızın hemen hemen sonucu olacak bir maç olacak. Kolay olmuyor bu tür maçları oynamak. Çünkü bir bundan önceki maçlar. Ordu ve Belediye maçları da bu anlamda oynadığımız maçlardı. Onlara karşı oynayarak hem ikili averajımızı düzelttik. Hem onları burada yenmiş olduk. Gönül istiyor ki. Aynı başarıyı Karabük maçında tekrarlayalım. Kazanır ikili averajımız iyi olursa bizim altımızdaki tüm takımlarla ilgili hem puan farkı, hem de ikili averaj farkı gelmiş olacak. Bu şartları da yerine getirmek için de kazanmak gerekiyor. Bu açıdan bizim taraftarımız Türkiye'nin en centilmen taraftarı. Ceza almadan bu seneye bize tamamlatırlar. Sona geldiğimiz bu dönemde sahamızda problemin olmaması adına taraftar temsilcilerimiz saha içinde büyük çaba sarf ediyorlar. Takımlarına destek olma gibi bir tarzı benimsediler. Kendilerine teşekkür ederim. Aynı desteklerini yine bekliyoruz" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zafer Yetiş Elazığspor Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title