Haberler

Sanica Boru Elazığspor Genel Menajeri Öztürk Açıklaması

Abone Ol

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor'un genel menajeri Özgür Öztürk, "İkinci yarıda daha çok koşan, diri bir takımla ligde mücadele edeceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor'un genel menajeri Özgür Öztürk, "İkinci yarıda daha çok koşan, diri bir takımla ligde mücadele edeceğiz" dedi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor maçında iyi mücadele ettiklerini ancak hatalardan dolayı arka arkaya iki gol yediklerini söyledi.

Gollerin ardından atak futbol sergilediklerini ve bunun neticesinde attıkları golle maçın ilk yarısı bitmeden farkı bire indirdiklerini belirten Öztürk, ikinci yarıda da etkili futbollarını sürdürdüklerini ancak kontraataktan 3. golü yediklerini ve sahadan 3-1 yenik ayrıldıklarını hatırlattı.

Devre arası hazırlık kampının önemine dikkati çeken Öztürk, ligin ikinci yarısında daha çok koşan, diri bir takımla mücadele edeceklerini söyledi.

-Gakgoşlar 3 maç sonra yenildi-

Ligin 13. haftasında sahasında Galatasaray'a 1-0 yenildikten sonra çıktığı 3 maçı kaybetmeyen Elazığspor, dün deplasmanda Sivasspor'a mağlup olarak yenilmezlik serisini sürdüremedi. Galatasaray maçının ardından Kardemir Karabükspor ve Mersin İdmanyurdu'nu 1-0'lık skorlarla mağlup eden Elazığ temsilcisi, evinde Gaziantepspor ile golsüz berabere kalmıştı.

Ligin ilk yarısındaki 17 maçın 3'ünden galibiyetle, 7'sinden beraberlikle, 7'sinden mağlubiyetle ayrılan Elazığspor, ilk yarıyı 16 puanla 16. sırada tamamladı.

Muhabir: Emrah Gökmen

Yayıncı: Ahmet Ekici - ELAZIĞ

Kaynak: AA / Spor

Özgür Öztürk Elazığspor Sivasspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title