Haberler

Şanlıurfa Engelliler Basketbol Takımı Seri Galibiyet Hedefliyor

Abone Ol

Kulüp başkanı Yıldırım: "Milli maç nedeniyle lige ara verildi, biz de bu fırsatı değerlendirerek eksiklerimizi giderip, galibiyet serisi yakalamayı hedefliyoruz"

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfa Engelliler Basketbol takımı, galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Kulüp başkanı Serdar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde ilk galibiyetlerini Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü karşısında aldıklarını hatırlattı.

Galibiyetle takımda morallerin yükseldiğini ifade eden Yıldırım, "Milli maç nedeniyle lige ara verildi, biz de bu fırsatı değerlendirerek eksiklerimizi giderip, galibiyet serisi yakalamayı hedefliyoruz. Antrenmanlarımız hafta içerisinde devam edecek, taktik ve kondisyon ağırlıklı olarak çalışacağız. Bundan sonraki maçlarımızı mutlaka kazanıp, ligin üst sıralarındaki yerimizi almamız gerekiyor. Bu nedenle 22 Aralık'ta İstanbul'da Engelli Yıldızlar Spor Kulübü ile yapacağımız maçı çok önemsiyoruz" diye konuştu.

Yıldırım, devre arası yapacakları transferler için bazı sporcuları izlemeye aldıklarını da sözlerine ekledi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Spor

Serdar Yıldırım Garanti Bankası Şanlıurfa Spor Muş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title