Haberler

Savaştan kaçtı, Türkiye'ye geliyor! Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu

Güncelleme:
Abone Ol

Ukrayna'ya şiddetli saldırılarda bulunan Rusya'dan futbolcular ve teknik direktörler tek tek ayrılıyor. 13 Ocak'ta Krasnodar ile sözleşme imzalayan Alman hoca Daniel Farke, 2 Mart'ta Rus ekibiyle olan sözleşmesini feshetti. Yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş ile masaya oturacağı öğrenilen Farke, siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü olmak için en büyük adaylar arasında.

Rusya- Ukrayna arasındaki savaş spor dünyasını da derinden sarstı. Birçok sporcu ve antrenör iki ülkeyi de terk ederken, son olarak Krasnodar'ı çalıştıran teknik direktör Daniel Farke için çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİNE DAHA ÖNCE DE GELMİŞTİ

A Spor'un haberine göre; siyah-beyazlılar, Rusya'dan ayrılan Farke'yi bir kez daha gündemine aldı. Beşiktaşlı idareciler, ilerleyen günlerde Alman teknik adam ile masaya oturacak. Beşiktaş'ta Daniel Farke, Sergen Yalçın'ın istifasının ardından da gündeme gelmişti ancak o dönem resmi imzalar atılmamıştı.

Savaştan kaçtı, Türkiye'ye geliyor! Beşiktaş yeni teknik direktörünü bulduDaniel Farke

SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

45 yaşındaki teknik adam, 13 Ocak'ta Rusya ekiplerinden Krasnodar ile sözleşme imzaladı ancak Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimin ardından 2 Mart'ta sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla feshetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Daniel Farke Beşiktaş Ukrayna Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title