Haberler

Savcılık, Arda Turan - Şarkıcı Berkay Olayı Hakkında Soruşturma Başlattı

Güncelleme:
Abone Ol

Savcılık, şarkıcı Berkay Şahin'in eşinin şikayeti üzerine Başakşehirli futbolcu Arda Turan hakkında soruşturma açtı.

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın Emirgan'da bir eğlence mekanında şarkıcı Berkay ile kavga ederek burnunu kırdığı iddiaları üzerine savcılık soruşturma başlattı.

SAVCILIK ARDA'YI İFADEYE ÇAĞIRABİLİR

Edinilen bilgiye göre, şarkıcı Berkay'ın eşinin şikayetçi olması üzerine soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı. Olayı araştıran savcılığın önümüzdeki günlerde Arda Turan'ı ifadeye çağırabileceği öğrenildi.

TACİZ İDDİASI SONRASI ORTALIK KARIŞTI

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, ayrı ayrı gittikleri eğlence mekanında kavga etti. Kavganın sebebi ise Arda'nın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık yapması olduğu iddia edildi. Konu sonrası açıklama yapan Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayı şu şekilde anlatmıştı:

"Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı."

ARDA TURAN: OLAYDAN SONRA HELALLEŞTİK

Olay sonrası açıklama yapan Arda Turan, "Berkay 'Yarın seninle konuşalım' dedi tamam dedim sonra enseme dokununca kafa attım. Berkay'ın yanına hastaneye gittim yanlış anlaşılma olmuş diyerek helalleştik" dedi. Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan Şahin ise yaşanan olayın ve hiçbir 3. şahsın bana ailesine zarar verebilecek nitelikte olmadığını söyledi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan kavga Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (44)

arda adamdır:

ardayı yargısız infaz yapamazssınız. adam yapmadım böyle bırsey. o kadınla aramda hıcbır dıyalog yasanmadı dıyor. . . . arda adamdır. yapmamıstır dıye dusunuyorum.

Yanıtla152
Leda:

Kadın da yaptı diyor?

37
sen adam tanımamişsın:

senin adamlık anlayiş buysa diyecek birşey yok ama adamı bazen madam yaparlar ah ulan para sen nelere kadirsin

25
anal gezgini:

adamı bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar

Yanıtla102
xv:

Adam kendini bitirmek için elinden geleni yapıyor. Bitirdi de zaten artık uğraşmasın

24
bünyamin güçlü:

Ülkede kanun varmış gibi bir de savcılık olaya el koymuş, gel de gülme. . . Bu ülkede adamına göre muamele vardır ve Arda''ya hiçbir şey olmaz.

Yanıtla011
Lev:

Abisi emreye çekmiş. Serseri olmak icin çaba harcıyor. Pisliksin arda.

Yanıtla29
Tabi tabi:

Emrenin tırnağı olamaz bu. Emre maç içinde çirkef olabiliyor ama dışarda gayet beyefendi. bunun gibi milletin karısına kızına mı sarkıyo. emre ile bunun isminin yanyana gelmesi bile yanlış. Senin kafa da bu kadar basıyo boşuna cevap yazıyorum sana

41
YETMİŞ3:

Arda Turan adamına denk gelmemiş

Yanıtla37
bir esnaf pendik:

SAVCILIK ÖNÜMÜZDEKİ günlerde çağıracakmış arda beyi ya arkadaş adam taciz ediyor darp ediyor hastaneyi basıyor bir kanalda duydum ateş ediyor bu ne ya sanki taciz edilen arda lütven

Yanıtla28
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title