Haberler

    Schillaci: "Immobile Yeni Ben Olabilir"

    Abone Ol

    1990 Dünya Kupası'na damgasını vuran İtalyan golcü, benzer bir başarıyı Ciro Immobile'ın da yakalayabileceğine inanıyor.

    Hiçbir İtalyan, Salvatore Schilacci #39;den sonra Dünya Kupası gol krallığında ilk sırada yer alamadı. Ama bu yaz 1990 doğumlu Ciro Immobile buna son verebilir.

    Bu sezon başında çok az insan Ciro Immobile #39;ın Brezilya #39;da İtalya #39;nın en büyük umutlarından birini olmasını tahmin edebilirdi. Ama o, İtalya #39;nın 5-3 kazandığı Fluminense maçında yaptığı hat-trick ile yeni Schillaci olabileceğini kanıtladı.

    Uefa.com #39;a açıklamalarda bulunan Schilacci de quot;O bana kendimi hatırlatıyor. Geride oynamayı seviyor, hızlı ve birebirlerde çok etkili. Ayrıca karşı karşıya pozisyonları da affetmiyor. Serie A #39;nın gol kralı olarak milli takıma seçildi. Bence Dünya Kupası #39;ndaki yerini hak ediyor. Umarım DÜnya Kupası deneyiminden zevk alır. Onun üzerinde baskının az olması iyi bir şey. Bu durum benim için de geçerliydi. Forma şansı buldukça adım adım ilerlemesi gerekiyor. quot; ifadelerini kullanarak Immobile #39;a olan inancını belirtti.

    1990 Dünya Kupası #39;nda Gianluca Vialli ile birlikte oynadığını hatırlatan Schillaci, quot;Balotelli, fiziksel olarak Ciro #39;dan daha güçlü. Onu da Vialli #39;ye benzetiyorum. Mario Balotelli ve Ciro Immobile gibi ceza sahası dışında da oynamayı bilen iki forvetin büyük avantaj olduğunu düşünüyorum. quot; dedi.

    Schillaci, 1990 Dünya Kupası #39;nda 6 gol kaydetmiş ve hem Altın Ayakkabı hem de Altın Top ödüllerine layık görülmüştü.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Ciro Immobile Fluminense İtalya Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title