Haberler

Selçuk Şahin, Nişanlısına 8 Milyon TL'lik Ev Aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin 8 Mayıs'ta evleneceği müstakbel eşine düğün hediyesi olarak 8 milyon TL'ye ev satın aldı.

Fenerbahçe'nin emektar futbolcusu Selçuk Şahin, 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmaya hazırlandığı Emel Demiryürek'e milyon dolarlık hediye aldı.

3 MİLYON DOLAR

Bağdat Caddesi'nden aldığı dubleks daire için (8 milyon tl) 3 milyon dolar ödeyen Şahin, yeni evin iç dekorasyonunu ünlülerin mimarı Fırat Bozfırat ve Hakan Alver'e emanet etti.

250 BİN DOLARI GÖZDEN ÇIKARDI

Şahin "Evin içi eşimin zevkine göre olsun" diyerek iç dekorasyon için 250 bin doları gözden çıkardı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emel Demiryürek Selçuk Şahin Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (131)

VATANDAŞ:

Yakışır Selçuka varki harcıyo. . Ayrıca haberin başlığı yanlış olmuş. Daireyi kızın üstüne yapmış gibi başlık atmışsınız. Selçuk evlilikte oturcakları ev alıyor ama kendi üzerine aldı.

Yanıtla524
brggsMobil-ANDROID:

zamanında futbol okuluna girmedik .olaganustu yetenek ister dedik cocuk akli iste.simdiki oyunculara bakınca jufrediyorum sadece

Yanıtla044
YAVUZ HAN:

PARASI OLMAZSA O KIZ BU HIYARTOYA BAKARMIYDI HİÇ !

Yanıtla227
XmanmobilWeb@haberler.com:

Kadina para harcayan erkek ya zavallidir yada gerizekalidir

Yanıtla226
rte:

o kız selçuğa degıl paraya aşık olmuş. . tipe selçuğun

Yanıtla127
karamurat:

yaw bu habere 125 yorum yapılmış ya helal valla. . . Selçuk 125 yorum eder mi ki yahu :))

Yanıtla126
TC:

BU ULKEDE SELCUK GIBILER FUTBOLCUYSA EGER BEN FUTBOLU BILMIYORUM ARKADAS.

Yanıtla025
Yücel:

bütün yorumlari okuyorum: Aziz Nesinin sözü aklima geliyor , Türk Milletin yüzde 60 aptaldir diye. bence biraz daha fazla olmasi gerekiyor. Ben Almanya da yasiyorum, ve burda kimse bir sporcunun veya baska bir starin aldigi evi arabayi yada evlenecek kadin hakkinda yorum yapmiyor. Ama gel görki , güya kendini dürüst , delikanli , namuslu ve müslüman gören bir toplum. dedikodu da bir numara , fesatlik da bir numara. baskasinin esinin veya sevgilisi hakkinda yorum yapmaya bir numara. nasil bir milletsiniz siz ya. utanin be.

Yanıtla520
xxxxmobilWeb@haberler.com:

Futbol fanatigi kerizler ile enayiler sag olsun..siz top icin futbol icin birbirinizle kavga edin,kufur edin ve hatta adam oldurun..iste sizin sirtinizdan kimler neler yapiyor,siz ise acliktan mideniz koksun..sabriler canerler karilarina ferrari lamborjini alsinlar,sizler ise yiyin birbirinizi...alin iste bir sonradan daha gorme..bunlar bu dunyayi cennette yasiyor..fazla lafa gerek yok,zaten anlamazsiniz

Yanıtla025
ahmet kamumobilWeb@haberler.com:

Bir doktor bir öğretmen bir polis memuru bu baldiri ciplak lardan çok daha önemli ve kutsal bir iş yapıyor ama onların aldığı maaşla bunların aldigi transfer ücretini bir kıyasla canım Türkiyem

Yanıtla222
Tüm 131 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title