Haberler

Selçuk Şahin Yuhalandı, Eşi Kahroldu

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, Bursaspor'a 3-0 yenilerek kupaya veda ederken Selçuk Şahin oyundan çıkarken yuhalandı. Maçı tribünden takip eden Selçuk'un eşi bu duruma çok üzüldü.

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'a 3-0 mağlup olduğu maçta Selçuk Şahin'in çiçeği burnunda eşi Emel Demiryürek de tribünlerdeydi.

AZİZ YILDIRIM, İSMAİL KARTAL VE SELÇUK ŞAHİN'E TEPKİ

Sahasında Bursaspor'a farklı yenilerek kupaya veda eden ve Galatasaray'la final oynama şansını kaçıran Fenerbahçe'de taraftarlar isyan etti. Aziz Yıldırım'ı ve İsmail Kartal'ı istifaya davet eden taraftarların hışmına sahaya kaptan olarak çıkan Selçuk Şahin de uğradı. Maç içerisinde yaptığı geri paslardan dolayı taraftarların ıslıklarına maruz kalan Selçuk Şahin, oyundan alınırken bir hayli üzgündü.

YENGE ŞOKA UĞRADI!

Maçı takip edenler arasında Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda yengesi Selçuk Şahin'in eşi de vardı. Eşinin taraftarlar tarafından yuhalanmasına ve Fenerbahçe'nin 3-0'lık farklı bir skorla kupadan elenmesine bir hayli üzülen Emel Demiryürek, tribünleri kahrolarak terk etti.

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Selçuk Şahin, geçtiğimiz haftalarda hayatını Emel Demiryürek ile birleştirmişti.



Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emel Demiryürek Selçuk Şahin Fenerbahçe Bursaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (79)

cim bomMobil-ANDROID:

haberi yapan kisi...maksatin haber degil..kadinin gögsünü pazara sunmak olmus...YUUHH

Yanıtla246
wesleyMobil-ANDROID:

Sevim koooşş.. fenere gene giydirmişler..

Yanıtla925
atakan:

göğüs show yapmış :)

Yanıtla624
Ali Osman HakkadoğruMobil-IOS:

Göğüs Show

Yanıtla522
Alper:

Her kadin giyimine dikkat etmeli ama ozellikle evli bi kadin acik sacik giyindi mi insan cidden tiksiniyor niyetin ne senin?????????? sanki esiyle parasi icin evlenmis ilk firsatta daha iyisini bulunca baskasina gitmeye hazir basit kadin havasi var. .

Yanıtla520
amedli1453mobilWeb@haberler.com:

Biji tayyip serok erdoğan 1923te başlayan zulüm 2023te islam devrimiyle son bulacak allahın izni ve ulu önder tayyip erdoğan sayesinde.

Yanıtla178
WW:

SELÇUK BU KADINA BAKIP SONRA Bİ DE KENDİNE BAKINCA BU İŞTE Bİ GARİPLİK VAR DEMİYORMU ACABA :D

Yanıtla421
ADANALI SEKAN:

HİÇ ÜZÜLMÜŞE BENZEMİYOR. . portakalları da gerçekten harika gözüküyor :)

Yanıtla815
eleman:

gözün çıksın para. . .

Yanıtla023
kanunmobilWeb@haberler.com:

Tipsizin ne güzel karısı varmış

Yanıtla120
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title