Haberler

Selim Soydan'dan çok konuşulan kare için açıklama: Doğal bir tepkiydi

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan, dün akşam oynanan Fenerbahçe - Antalyaspor maçında verdiği tepkiyle ilgili olarak, "Doğal bir tepkiydi. Herkes gibi maçı seyrediyordum ve bir an heyecanlandım. Bana göre penaltı değildi fakat elbette ki karar hakemin" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan, dün akşam oynanan Fenerbahçe - Antalyaspor maçındaki tepkisi ve milli takımın Arnavutluk ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı hakkında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Dün verdiği tepkinin anlık bir reaksiyon olduğunu ifade eden Soydan, "Doğal olması lazım. Ben o reaksiyonu göstermesem zaten benden şüphe ederler" şeklinde konuştu.

Selim Soydan'dan çok konuşulan kare için açıklama: Doğal bir tepkiydi

"ÇOK İYİ BİR MİLLİ TAKIMIMIZ VAR"

Milli takımın Şenol Güneş yönetiminde çok iyi bir grafik yakaladığını belirten Soydan, "Milli takımımız çok iyi ve çok da iyi bir hocamız var. Hocanın kurduğu bir milli takım var. Bu milli takım bu güne kadar çok muvaffak oldu. Bundan sonra daha da başarılı olacağına inanıyorum. Futbol şansının biraz yanımızda olmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

"ARNAVUTLUK ÇOK İYİ BİR TAKIM"

Türkiye'nin 11 Ekim'de oynayacağı Arnavutluk karşılaşmasının çok önemli olduğuna vurgu yapan Selim Soydan, "Arnavutluk çok iyi bir takım, iyi bir maç olacak. Herkesi maça bekliyoruz, bir tek milli takımımız var. Şenol Güneş'in 'Arnavutluk maçını kazanamazsak, Fransa ile final oynayamayız' sözüne kesinlikle katılıyorum" diye konuştu.

Öte yandan Soydan, Fenerbahçe hakkında ise, "Fenerbahçe'nin iyi olması lazım, iyi de oynuyor. Dün akşam için 'beğendim' demek yanlış olur. Onun için, maçı seyrettim ve fikrimi söyledim" yorumunu yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Selim Soydan Antalyaspor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Fenerasyon:

Nihat Özdemir ve tamamen Fenerlilerden oluşan fenerasyon bakalım bu lig nasıl bitecek(şampiyon bellide)yani inşallah kavgasız gürültüsüz insanlar zarar görmeden

Yanıtla43
hamdi:

feneresyonun bir takımı var tabiki testekliyecek

Yanıtla43
YERSEN:

menfatci

Yanıtla33
The flawless:

fxbahçe yi şampiyon yapmak için oluşturulan grup.

Yanıtla14
hamdi:

sorumlu olduğu feneresyonun 1 takımı var destekliyecek tabi

Yanıtla23
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

O tepkiyi göstermezsem şüpheli olurdu dediya lan:))zavallı amca bu yaşta bonzaiye düşmüş belliki:))

Yanıtla04
Bir Zamanlar Anadolu:

Adam fenerasyon görevlisi,karısı akil koçyiğit te plaj ihalecisi oldu. Bu memleketin başına felaket gelse haktır!

Yanıtla03
nzonzi:

Bakıyorum da ne kadar denyo var geçen sene istifa ettikten sonra geri 6s menfaatleri için geri dönen Ali Dürüst bey vardı bilin bakalım şampiyon kim oldu? Kendilerinden bişey olmayacağını anlayınca da fenerasyon diyorlar gereksizler komik oluyorsunuz yapmayın!!!

Yanıtla30
CANMEN:

SADECE BIR RESIM KARESINDEN YOLA CIKMAK AHMAKLIKTIR. . . . BAZEN HIC BI SEY GöZüKDüGü, YADA LANSE EDILMEKTEKI GIBI DEGILDIR. . . .

Yanıtla20
GS:

Adam ezik olduğunu saklayamamış işte açık açık ifade etmiş daha ne olsun

00
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title