Haberler

Semih Şentürk, Intersport Kanyon’da F50 Adizero’ları İmzalayacak

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin Nöbetçi Golcüsü Semih Şentürk, 7 Temmuz Çarşamba Günü, Intersport Kanyon Mağazası'nda Düzenlenen İmza Töreninde Sevenleri İle Buluşacak.

Semih Şentürk imza töreninde yeşil sahalarda kendisinin de tercihi olan ve Türkiye'de sadece İntersport Mağazaları'nda satışa sunulan sarı renkteki Adidas F50 adiZero kramponlar ve aynı koleksiyonun tekstil ürünlerini imzalayacak. FIFA Dünya Kupası 2010'da da, dünyaca ünlü birçok yıldız, futbolseverlerin karşısına 165 gram ağırlığındaki sarı renkteki Adidas F50 adiZero ile çıkıyor.

Benzema, Podolski, Lucio, Kalou, Robben, Obafemi Martins, Chu-Young Park, Defoe, Pienaar, Whright Phillips, Altidore gibi birbirinden ünlü futbolcular, mutlu sona yaklaşılan Dünya Kupası 2010'da, hafif ve şık F50 adiZero kramponları ile mücadele verdiler. Ekranda hayranlıkla izledikleri yıldızların kullandıkları ürünlere sahip olmak her yaştan futbolsever için Intersport mağazalarında ulaşılabilir bir hayale dönüştü.

Tüm dünyada bir fenomen haline gelen sarı renkteki Adidas F50 koleksiyonu, mucizevi anlarda müthiş gol vuruşlarıyla sadece Fenerbahçe'nin değil, Türk futbolunun da "Nöbetçi Gölcüsü" ünvanını hak eden Semih Şentürk'ün imzasıyla, futbol meraklıları için daha da büyük bir anlam kazanacak. Her yaştan Fenerbahçeliler başta olmak üzere, futbolseverler ekranlarda izledikleri ve sadece Intersport mağazalarından satın alabildikleri F50 adiZero krampon ve tekstil ürünlerini Semih Şentürk'e imzalatabilmek için, 7 Temmuz'da Intersport Kanyon Mağazası'nın yolunu tutacak.

Özel standlarda satışa sunulan özel ürünler.

Adidas F50 adiZero krampon ve tekstil ürünlerinden oluşan koleksiyon, Intersport mağazalarında, bu koleksiyona özel olarak tasarlanan alanlarda sergileniyor. Teknoloji, farklılık ve çekiciliği bir arada barındıran Adidas F50 adiZero Koleksiyonu, Intersport mağazalarında tüm futbolseverlerin beğenisine sunuluyor.

Sarı renkteki krampon ve tekstil ürünlerinden oluşan Adidas F50 adiZero Koleksiyonu; Kanyon, Meydan, Optimum, Asmerkez, Üsküdar, Forum İstanbul, Pendik Neomarin, İzmir Ege Park, Cepa, Bilkent, Ankamall, Gordion, Forum Ankara, Espark, Trabzon, Manavgat, Alanya, Erzurum Intersport mağazalarında sınırlı sayıda yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title