Haberler

Şenol Güneş, Taylan Antalyalı'ya patladı: Sakat değilsen niye ameliyat oldun?

Güncelleme:
Abone Ol

EURO 2020'ye gruplarda veda eden A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş, basın toplantısında açıklamalar yaparken oyunculardan Taylan Antalyalı ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Güneş, "Problemin var mı diye aradım. O da 'sakatlığım yok' dedi. Maden sakatlığın yok niye ameliyat oldun? Bunu söyleseydi başkasını alırdım" diye konuştu.

A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş, bugünkü basın toplantısında, EURO 2020 kadrosunda yer alan Taylan Antalyalı ile ilgili açıklamalar yaptı.

"TEMPOSU DÜŞÜKTÜ"

Şenol Güneş, "Taylan'la ilgili sıkıntım benim izlediğim maçlara göre daha durağan geldi. Dorukhan daha iyi göründü. Taylan döndüğü ilk gün ameliyat oldu. Temposu düşüktü, doktoru aradım var mıydı problemi diye, hayır dedi. Tedbir amaçlı ameliyat olmuş.

Taylan Antalyalı sakatlığım yok dedi, o zaman niye ameliyat oldun? Bana sakatlığım var deseydin, başka oyuncular bunu söyledi; Hasan Ali gibi. Taylan Antalyalı için olumsuz bir durum." ifadelerini kullandı.

G.SARAY BASKI YAPMIŞTI

Taylan Antalyalı'nın sezon içinde yükselen grafiğinden sonra Galatasaraylı futbolcular, taraftarlar ve yöneticilerden Milli Takım'a baskı yapılmıştı. G.Saraylı Feghouli sık sık, "Taylan telefon bekliyor hocam. Milli Takım'a alın" paylaşımları yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Taylan Antalyalı Şenol Güneş Milli Takım Euro 2020 Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

kadir bedir :

filozof sanki adamı oynattı da her maçta 11 çıkardı boş boş konuşuyor.. sahada yürüyenler, ne taktik ne bir savaş vardı.. şimdi çıkıp taylana mı suç buluoyrsun. sen futbolun f sinden anlamyosun sen git otur evde maç izle..

Yanıtla13118
FUN DAILY:

Şenol hocam aman diyeyim, Lgbt saldıracak yer arıyor zaten.

Yanıtla3733
ozmettin şahin:

hee ameliyat olmasaydı direk finalde italya ile biz kapışacaktık demi sayın güneş gorende dıyecek adamı 3 mac 90 dk oynaıda yerde yattı kenana ozana tahammul ettın de hırsını taylandan mı alıyosun basarısızlıgına bahne arama arıyosanda komık olmasın taylan amelıyat olmasa dunya kupasını alırdık sanki

Yanıtla955
Sana Ned :

şenol güneş milli takim fiyaskosu sonrasi istifa etmeli...............

Yanıtla1349
Sana Ned :

şenol güneş milli takim fiyaskosu sonrasi istifal etmeli...............

Yanıtla1539
Adanalı yunus :

Ne kadar buyutuluyor arkadaş. Sonuçta bu turnuvaya bu futbolcular katılmayı hak kazandı ama turnuvada bekleneni veremediler. Bende daha güzel sonuçlar bekliyordum ama olmadı. Burada veya başka yerde olumsuz yorum yapanlar sanki kendi hayatın da başarının zirvesinde milleti beğenmiyor. Çoğu gencecik futbolcu inşallah ilerde daha güzel olacak.

Yanıtla3319
Metin Demir:

ne diyor bu taylanın suçuymuş

Yanıtla347
Ay kural:

Bütün suç turnuvada yirmi dakika oynayan Galatasaray'lı Taylan'da. Gerisi süper futbol oynadı. Hoca oynattığın tüm oyuncularda iş yoktu. Cengiz, Ozan, Burak, Yusuf, Merih ve Kaleci Onurcan tam bir hayal kırıklığıydı.

Yanıtla221
Doğrucu Davud:

Şenol Hoca sen bunları turnuvaya götürmeden önce maç yaptırdın mı 90 dk koşturtun mu antrenmana aldın mı? Futbolculara sorarak iş yapılır mı? Biz de seni işini sağlam yapar biliyorduk ama yanılmışız.

Yanıtla014
Osman Tuna :

Şenol hocam hala diyorsun ki kenan oynuyor.. Biz de sana diyoruz ki Kenan niye oynuyor? Ne vasfı var bu adamın? Haydi Taylan böyle yaptı. Orada Kerem var Halil var bunlara ne kadar süre verdin? Adamı oturmaya çağırdın üzdün geri döndüler. Biraz da çıkar şapkanı önüne koy.

Yanıtla112
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title