Haberler

Şenol Güneş, İsviçre maçından sonra istifa etmeyi düşündüğünü itiraf etti

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Takım'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, İsviçre maçındaki eleştirilerden sonra istifa etmeyi düşündüğünü ifade etti. Güneş, "Bunu düşündüm. Bunların hepsi bir seçenek. Tabii ki düşündüm ama konuştum ve tartıştım. Sonunda kalmamın doğru olduğuna karar verdim" dedi.

EURO 2020'de grubu 0 puanla kapatan Milli Takım'da eleştiri okları Şenol Güneş'in üstünde. Güneş'in düzenlediği basın toplantısında doğrudan 'İstifa etmeyi düşündünüz mü' sorusu yöneltildi.

Şenol Güneş'ten 'istifa' sorusuna açık cevap: Tabii ki bırakmayı düşündüm ama kalmam en doğrusu

Tecrübeli hoca, İsviçre maçından sonra net şekilde bırakmayacağını belirtmişti ancak bu toplantıda gerçeği açıkladı.

Şenol Güneş'ten 'istifa' sorusuna açık cevap: Tabii ki bırakmayı düşündüm ama kalmam en doğrusu

"TABİİ Kİ DÜŞÜNDÜM"

Güneş İsviçre maçından sonra, "Kaçmak mı doğrusu, kalıp savaşmak mı buna siz karar verin" ifadelerini kullanmıştı. Güneş, bugün düzenlediği basın toplantısında, "Bunu düşündüm. Bunların hepsi bir seçenek. Tabii ki düşündüm ama tartıştım, konuştum. Sonunda kalmamın doğru olduğuna karar verdim" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Euro 2020 Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Selami Akkaya:

adam düşündü böyle bir parayı bırakmak akıl işi deyil deyip devam dedi .. milli takım önemli deyil önemli olana paradır

Yanıtla945
Orçun Yılmaz:

ABİ ADAM NİYE İSTİFA ETSİN Kİ? BURAYA KADAR BU ADAM GETİRDİ BU FUTBOLCULAR GETİRDİ FUTBOLCULARIN SAHADA YÜRÜYECEK HALLERİ YOKTU KARAKTER KOYAMADILAR SAHADA HEMEN KÖTÜ SONUÇTA İSTİFA OLMAZ

Yanıtla135
Erol capkın:

Tabiki para çok tatlı kimse zorlamadıkça niye istifa etsin ki. Başarısız olunur fakat bu kadar değil. Ben bu kişiyi başarısız buluyorum. başarılı olacağını da düşünmüyorum. şimdi gitmediyse bir sonraki maçlarda da zaten yine başarısız olur.

Yanıtla213
Faruk Yilmaz:

eğer etik davransaydınız istifa ederdiniz.ülkemizi rezil ettiniz.boynumu eğdirdiniz. daha öncede çok yenildik ama böyle rezil futbolla hiç yenilmedik.gurur duy hocam

Yanıtla213
Ilker Yıldız:

Şenol Hoca kaliteli bilgili bir teknik adam. İşler ters gitti evet sıfır çektik ancak futbolumuzun başarılı ve istikrarlı olmasını istiyorsak pabuç değiştirir gibi teknik adam değiştirmemek lazım. Öyle devam edersek hep başarısızlık kaderimiz olur. Sabırlı olmak lazım.

Yanıtla94
Ahmet Cansever:

Fransayı, Hollandayı yenerken de bu adam takımın başında idi o zaman iyiydi, şimdi turnuvada istediğimiz sonuçları alamadık diye istifa etmesini bekleniyor. işte Türkiye..

Yanıtla57
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title