Haberler

    Serdar: Ayrılmak İstemedim

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Beşiktaş'ın sağ bek oyuncusu Serdar Kurtuluş, kulüp televizyonunda takımın son durumunu değerlendirdi.

    BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Serdar, "2006-09 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giymiştim. Daha sonra Gaziantepspor'a transfer oldum. Yeniden burada olduğum için çok mutluyum. Bu takımın formasını giydiğim için gurur duyuyorum. 19 yaşında Beşiktaş'a gelmiştim. İlk sezon olumlu tepkiler almıştım. Ön libero pozisyonunda oynadım ve milli takıma kadar yükseldim. Daha sonra sakatlıklar yaşadım ve formum etkilendi. Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyordum ama şartlar benim ayrılmama neden oldu." dedi.

    "TAKIM SAVUNMAMIZ ÇOK İYİ"

    Beşiktaş savunmasının formunu değerlendiren deneyimli oyuncu, "Takım savunmasını iyi yaptığımızı düşünüyorum. Ayrıca duran topları da etkili kullanıyoruz. Kilitlenen maçlarda duran topların çok büyük önemi oluyor. Bireysel hatalardan goller yiyoruz. Defans kurgumuz önceki yıllara göre daha iyi. Lige iyi başladık Galatasaray maçından sonra bir düşüş yaşadık. Çok pozisyona giriyoruz ama golü ya da final pasını yapamıyoruz. Genç bir takımımız. Birçok oyuncumuz milli takım forması giyiyor. Hocamız cezalıydı, taraftarımız cezalıydı. İnönü Stadı'nda oynamıyoruz. Bunlar bizim için dezavantaj oluşturuyor." diye konuştu.

    Takım arkadaşlarını öven Serdar, "Futbol bir takım oyunudur. Oğuzhan ve Fernandes, yetenekleriyle sahada skoru her an değiştirebilecek oyuncular. Olcay ve Gökhan Töre'yi de bu kategoriye koyabiliriz." dedi.

    "ORTA SAHADA DAHA İYİ OYNARIM"

    Çıkış yakalayacaklarını söyleyen Serdar, "Takımda hiçbir sıkıntı yok. Her şey yolunda gidiyor. Hocamız çok iyi. İşine çok sadık ve her şeyimizle ilgilenen bir teknik adam. Galibiyetler gelince moralimiz de yükseliyor. Ben takım oyuncusuyum. Sağ bekte görev alıyorum ve elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Orta sahada daha yararlı olabileceğimi düşünüyorum ama bunun kararını verecek kişi teknik direktörümüzdür." dedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Serdar Kurtuluş Gaziantepspor Beşiktaş Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title