Haberler

Sergen Yalçın, tüm dünyanın ayakta alkışladığı Arda Güler'e demediğini bırakmadı

Güncelleme:
Abone Ol

Son olarak Antalyaspor'u çalıştıran teknik direktör Sergen Yalçın, Gürcistan'ı 3-1 yendiğimiz mücadelenin ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Attığı şahane golle tüm dünyada gündem olan Arda Güler'i eleştiren Yalçın, "Arda'nın çok daha fazla oyuna ağırlığını koyması lazım. Sadece 1 gol atmakla olmaz o maçlarda. Tamam müthiş bir gol attı kazanmamızı sağladı ona altın madalya takalım ama malesef hiç yok. Attığı gol dışında yani oyunda hiç yok" dedi.

Eski futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın, Türkiye'nin EURO 2024'te Gürcistan'ı 3-1 mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

"KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM"

Vincenzo Montella'nın hamleleri hakkında da konuşan Yalçın,"Montella adına çok ciddi bir şey söyleyeceğim. 75. dakikada 5'li savunmaya dönemezsin hocam. Hiç olmadı bu. 5'li savunmaya dönmek, oyunculara 'Geride bekleyin' demektir. Bu maç 2-2 bitseydi, şimdi ne konuşacaktık mesela? 2-2 bitmedi ama bugün için şansa oldu. Kazanarak başlamak çok iyi ama oynanan oyunu göz ardı edemeyiz. Gürcistan'a bu kadar pozisyon veremezsin. Kendimizi kandırmayalım. Bu oyun, konuşulmak zorunda. Son 15 dakika eziyet yaşattı. Bu eziyeti yaşatmasına gerek yoktu. Gürcistan, bundan sonra kalan iki maçta gol bile atamaz." diyerek eleştirdi.

"SADECE 1 GOL ATMAKLA OLMAZ"

Attığı şahane golle tüm dünyada gündem olan Arda Güler'i eleştiren Yalçın, "Arda'nın çok daha fazla oyuna ağırlığını koyması lazım. Sadece 1 gol atmakla olmaz o maçlarda. Tamam müthiş bir gol attı kazanmamızı sağladı ona altın madalya takalım ama malesef hiç yok. Attığı gol dışında yani oyunda hiç yok" dedi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

A Milli Futbol Takımı Sergen Yalçın Sergen Yalçın Antalyaspor Arda Güler Arda Güler Gürcistan Gürcistan Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (135)

Süleyman Şah:

doğru söylüyor

Yanıtla1031K
Turbo Levent:

TAKIM İYİ OYNUYOR BENCE. SERGEN BİREYSEL BAKTIĞI İÇİN OLAYA HEP BEN BEN BEN Cİ

528123
Hasan Turk:

Ayni seyleri bnde diyorum korkuyor oyuna girmiyor halbuki buyuk bir yetenek ins daha iyi olucak.biraz sabir

Yanıtla34679
Kapozalo :

Kendisinden çok ağır olan mesut ozil kadar etkin değil sahada sergenin dediği gibi daha çok oyuna girmesi lazım . Adam yanlış bisey söylemiyor o pozisyonda oynayan bi oyuncunun dahada üst vitrinlere çıkarması gerekir kendini sahada .

31460
Nuri Aga:

Ben de aynı şeyleri söyledim ama linç yedim.

17299
Tiki Şenses:

Haksız değil, çok haklı

Yanıtla43658
Mustafa AKKURT:

Ya sergen bi kasi kendini ya Orda ardadan ziyade elestirilmesi gereken hakanlar bilmem neler var bu daha cocuk neyin kafasindasin acaba?

Yanıtla363126
Savas Mutlu:

Mustafa Bey, yanlış anlama ama gerçekten bu yorumunla Futbol’dan anladığın yok ! Sergen hocam artı ona destek verenler haklı ! Genel olarak bakıyor ve değerlendiriyoruz ! Bu arada Kaptan Hakan İtalyada yılın en iyi orta saha Futbolcusu seçildi, bunuda hatırlatalım ! Arda evladımız da dahada iyi olacak inşallah, hepimizin kalbi Milli takımımız için atıyor !

40203
uLuBeY null:

Sergen'cim sen de genelde attığın goller harici oyunda olmazdın ama sende yıldızdın maç kazandırırdın. Ayrıca 19 yaşında bir çocuğa şimdiden koskoca Milli Takımın sorumluluğunu yüklemek te doğru değil. Zamanı gelince herşey olur, ama zamanla olur.

Yanıtla102308
Ümit Sır:

Kral Ulubey. Sergen çok doğru söylüyor. Sergen o yaşlarda adam eksiltiyordu depar atıyordu asist yapıyordu. sen Sergenin son zamanlarını hatırlıyorsun gibi geldi. Gerçekten attığı gol harici yoktu. Sadece Arda değil tüm takım oyundan belirli aralıklarla düştü. Portekiz le bu oyunla zor. Bu arada Arda herkesin gururu

31172
Tüm 135 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title