Haberler

Serhat: Gelişi Hepimizi Kamçıladı

Güncelleme:
Abone Ol

Çaykur Rizesporlu Serhat Akyüz, Türkiye'nin en büyük teknik direktörüyle çalıştıklarını belirtti.

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un savunma oyuncusu Serhat Akyüz, Türkiye'nin en büyük teknik direktörüyle çalıştıklarını belirtti, "İlk önce takımımıza sonra da ona mahcup olmamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" dedi.

"İYİYE GİDİYORUZ"

Çaykur Rizespor'da 3 yılı süper ligde olmak üzere 5 yıl forma giydiği hatırlatan Serhat, ikinci yarıda ligde oynadıkları 3 maçta 7 puan hedeflediklerini, ancak hedefin 1 puan gerisinde kaldıklarını söyledi. Her geçen gün daha iyiye gittiklerini ifade eden Serhat, şöyle konuştu:

"GELİŞİ HEPİMİZİ KAMÇILADI"

"Çaykur Rizespor, Türkiye'nin en iyi hocasını göreve getirdi. Çalıştığım en iyi hoca Mustafa Denizli'dir. Gerçek anlamda Türkiye'nin en büyük teknik direktörü ile çalışıyoruz. Denizli'nin gelişi hepimizi kamçıladı. Zaten Türkiye'de iki üç tane büyük hoca var. Bunlardan biri Mustafa Denizli, diğeri de Fatih Terim'dir. Türkiye'nin en büyüğü Mustafa Denizli ve o da bizim başımızda. Futbolcuya davranışı, oyun içinde ve dışındaki karakteri her şeyden önce egoları olmayan, kariyerini bilen, insanlara gerçek manada kariyerinin üstünde insanlık sergileyen bir teknik direktör. Ona saygı duymamak mümkün değil. Hepimiz inanılmaz saygı duyuyoruz. İlk önce takımımıza sonra da hocamıza mahcup olmamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bu sürecin bizi çok iyi yerlere taşıyacağına inanıyorum."

3 PUAN ALMAK ZORUNDAYIZ

Bu hafta sahalarında Göztepe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Serhat, bu konuda şunları söyledi:

"Göztepe'nin bize ters geldiği yönünde inanış var. Bizim işimiz artık ters giden işleri düzeltmek. Çareyi biz bulacağız. Zaman geçiyor, daralıyor. 14 maçlık bir periyodumuz var. Göztepe maçında 3 puan almak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Bunun için taraftarımızın bizimle olması gerekiyor. 2005 yılında bu takımı destekleyen taraftarları görmek istiyorum. Neye küsmüşler, neden kırılmışlar bilmiyorum. Ancak bu kırgınlıklar bir yere kadar. Artık birlikte olmalıyız. Onlara ihtiyacımız var. Rakip takım futbolcuları, teknik adamları ve taraftarları bizim de gücümüzü görsün."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Denizli Serhat Akyüz Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title