Haberler

Seride Kader Maçı

Abone Ol

Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park arasındaki TKBL Play - Off final serisinin 4.maçı bugün Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park arasındaki TKBL Play - Off final serisinin 4. maçı bugün Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Sarı kırmızılı ekibin ev sahipliğindeki mücadele saat 20.00'de başlayacak ve GS TV ile FB TV'den yayınlanacak.

Seride 2-1 önde olan Fenerbahçe bugün de kazanması durumunda üst üste 7. lig şampiyonluğuna ulaşacak. Deplasmanda 2 maçını kaybeden ancak Abdi İpekçi'deki ilk maçı galip bitirerek umutlanan Galatasaray Medical Park ise seriyi son maça taşımaya çalışacak.

2-2'lik eşitlik durumunda şampiyonu belirleyecek son karşılaşma pazar saat 16.00'da Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak. Fenerbahçe'de Penny Taylor, Galatasaray'da ise Alba Torrens sakatlıkları nedeniyle yine oynayamayacak. Serinin üçüncü maçında sakatlanan Galatasaray Medical Park oyuncusu Bahar Çağlar'ın ise forma giyebileceği belirtildi.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Abdi İpekçi Spor Salonu Galatasaray Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title