Haberler

Adım adım Real Madrid'e! Mbappe'nin maaşı servet değerinde

Güncelleme:
Abone Ol

Real Madrid, PSG ile sözleşmesi sona eren Kylian Mbappe ile her konuda anlaşma sağladı. 5 yıllık kontrat imzalayacak olan Fransız golcü, İspanyol devinden 100 milyon euro imza parası ve yıllık 57.5 milyon euro maaş alacak. Yılın transferi kısa süre içerisinde resmen açıklanacak.

Psg'deki sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılan 23 yaşındaki Fransız golcü Kylian Mbappe, İspanyol devi Real Madrid'e katılmaya hazırlıyor. Real Madrid ve Mbappe, transfer için her konuda anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın kısa içerisinde yapılması bekleniyor.

İMZA PARASI VE MAAŞI BELLİ OLDU

Öte yandan yıldız ismin Real Madrid'de kazanacağı maaş da belli oldu. İspanyol deviyle 5 yıllık anlaşan Mbappe, Real Madrid'de yıllık 57.5 milyon euro kazanacak. Öte yandan yıldız isim, Real Madrid'den 100 milyon euro da imza parası alacak.

PSG KARİYERİ

Psg ile 307 maça çıkan golcü futbolcu, oynadığı maçlarda 256 gol atma başarısı gösterirken 108 de gol pası verdi. 25 yaşındaki süper star, Paris Saint-Germain ile 6 Ligue 1 şampiyonluğu, 3 Fransa Kupası şampiyonluğu, 2 Fransa Lig Kupası şampiyonluğu ve 3 Fransa Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kylian Mbappe Kylian Mbappe Real Madrid Real Madrid Futbol Spor PSG PSG Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Sinan Bulduk:

Haberin sonuna kadar 2 yaş yaşlanmış adam..

Yanıtla062
Mehmet Temel:

Süper tespit:)

115
Zafer Tanrıkulu:

Sgk primi nekadar yatıyor acaba ve oda benim gibi daha maaşı yatmadı önümüzdeki ay ne yapacağım diye kara kara düşünüyor mudur ??

Yanıtla323
Selami Salam:

Vinicius Jr. Şimdi yedek kalmayı kabul etmezse veya kendine yediremez ise çirkeflik yaptığı takımlardan birinde yer edinmeye çalışacak. Dünyanın en formda futbolcusu da olsan karakterli futbolcu olacaksın yoksa yerin çabuk dolar. Ronaldo bu yönünü ödül töreninde eleştirmişti.

Yanıtla55
Eclipse Moon34:

Sürekli yazdım yorumlara arda güler real de sadece yetenekli yedek kalacak diye kimse inanmadı kafanızı kumdan çıkarın kadroya bakın Mbappe de katıldı

Yanıtla53
Eclipse Moon34:

Adamlar haftada bizim üç büyüklerin senede zar zor kazandığını kazanıyor alamayacakları kimse yok arda nın direk oynamasını çok isterim ama maalesef arda yetenekli süper yedek kalacak real de

Yanıtla34
Harun Kablan:

23 yaşında mı 25 yaşında mı bir karar verin,98 doğumlu 26 yaşında??

Yanıtla16
kerim yaman:

ŞU POPÜLER İŞLERDEKİ YÜKSEK MAAŞ OLAYINI HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM ANLAMİCAMDA ÇÜNKÜ RAKAMLAR ÇOK FAZLA.

Yanıtla00
kripto para:

paraya baakk beee aldigi paraya turkiyede faize yatrsa top oynamasada olur ;)) 7 sulalesinin sulalesine yeter

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title