Haberler

Sessiz Sedasız Geldiler

Abone Ol

İngiltere Premier Lig'inde, "Boxing Day" olarak adlandırılan Noel ertesi maçlar oynandı.18.hafta mücadeleleri içinde en farklı galibiyeti ise Manchester United aldı.

İngiltere Premier Lig'inde, "Boxing Day" olarak adlandırılan Noel ertesi maçlar oynandı. 18. hafta mücadeleleri içinde en farklı galibiyeti ise Manchester United aldı. Old Traffor'da Wigan'ı ağırlayan MANU, rakibini 5-0 ile geçti. MANU, lideri Manchester City'nin deplasmanda WBA ile berabere kalmasıyla ezeli rakibiyle arasındaki puan farkını da eriterek averajla ikinci sırada yer aldı.

Manchester United'da maçın yıldızı ise Dimitar Berbatov oldu. Bulgar golcü, 41, 59 ve 78. dakikada penaltıdan attığı golle hat-trick yaptı. Diğer goller ise 8. dakikada Ji Sung Park ve 75. dakikada Antonio Valencia'dan geldi.

Bu sonuçla Manchester United 45 puanlai aynı puana sahip Manchester City'nin ardında averajla ikinciliğini korudu. Wigan ise 14 puanla düşme hattında kalıp 18. sırada haftayı noktaladı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title