Haberler

Sevilla'dan sürpriz Falcao atağı! Monchi ilk sıraya yazdı

Abone Ol

Sezon başında Galatasaray'dan Fernando'yu renklerine bağlayan Sevilla Kulübü'nden sürpriz bir atak geldi. İspanyol ekip, forvet hattında yaşadığı sıkıntı sebebiyle sarı kırmızılı ekibin forveti Falcao'yu takibe aldı.

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Teknik Direktör Julen Lopetegui'den gelen 'santrafor' raporu üzerine listesini hazırlamaya başladı.

İspanyol futbol sitesi Don Balon'un haberine göre; bu sezon iyi bir performans sergileyen Sevilla, La Liga'da zirvenin 5 puan gerisinde 6. sırada yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde ise ikide iki ile 6 puan yapan Sevilla, oynadığı futbolu sonuca çevirmekte zorluk yaşıyor.

Savunma ve orta sahasında hiçbir sorun olmadığını düşünen Lopetegui, forvete ise 'garanti' gözüyle bakacağı bir isim istedi.

Sevilla'dan sürpriz Falcao atağı! Monchi ilk sıraya yazdı

4 FORVET, 38 MİLYON EURO, 0 GOL!

Luuk de Jong'un adaptasyon sürecini atlatamaması ve İspanyol futboluna uyum sağlayamaması, Javier Hernandez'in tek forvet oynayamaması, Munir El Haddadi ve Munas Dabbur'un ise antrenman performanslarının bile yetersiz olduğu vurgulandı.

4 yeni forveti için toplam 38 milyon euro bonservis ödeyen Sevilla, toplam 3 gol ve 1 asistlik katkı aldı. Ligde ise 4 isim de gol veya asist katkısı sunamadı.

MONCHI'NİN İLK TERCİHİ FALCAO

Ocak ayında forvet transferi yapma kararı alan Sevilla'da Monchi, listesinin ilk sırasına Radamel Falcao'yu yazdı.

Falcao'nun İspanya La Liga'yı iyi bilmesi, kalitesi ve tecrübesiyle çok öne çıktığı, Sevilla'nın da bu transfer için Galatasaray'ın kapısını çalacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray La Liga Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

ÖMERSİN GS:

MONÇİ MURİÇİ ALSIN. O FALCAO''dan DAHA BÜYÜKMÜŞ YA. FENEVLİLEV ÖYLE DİYOV. HATTA YANINDA EMRE BOL BOLU DA GÖTÜRSÜN. BOL BOL ÖVSÜN MIRIÇİ. :))))))))))) TABUTUNU KOYSALAR SAHAYA MURİÇE BİN BASAR ((((((( FALCAOoooo. . . )))))))))

Yanıtla1414
yorum:

ahahahah nasıl elinizde patladı ama falzao

89
gs:

Omer sus hala konusuyorsun feneri bize kol gibi girmis falcao kazigi sen neyin derdindesin kulup batacak birak baska takimlari kendi takimimizin hali perisan yonetim divan baskani istifa etsin diyor icimiz kayniyor sen fenev emre deyip duruyon esas emre bize kol gibi girdi adam pardon cocuk kari kiz pesinde. . . . . . .

14
falkos:

Aylarca falcao geldi gitti dedi medya ve gs taraftari falcaoyla yatip kalkindi sonu 30 gol atar oldu ama bence sonu falcao yatar paralari alir oldu. . . . /////

13
istfb:

DİEGO RİBAS . Falcao gs den teklif alınca beni aradınoa Türkiye de Fenerbahçe dıında hiç bir takımda oynamaması gerektiğini söyledim. O da oynamaya gitmiyorum zaten dedi. :))

Yanıtla414
ANTİ-X:

SEN OLSAN 35 YAŞINDAKİ ADAMI FORVET DİYE SEVİLLAYA ALIRMISIN LAN ADMİN. :)

Yanıtla49
Adı lazım değil:

34 yaşında Fernandoyu aldılar ya orta saha diye

37
Zzz:

Aldınız 35 yaşında adamı, emekliliğe gelmiş GS ye. Bağkuru yatsın, sağlık sigortasından faydalansın diye. İlaçlar da bedava demişler TR de, ondan gelmiş.

Yanıtla010
sd:

Bu EYT emeklilikte yaşa takılanlardan, yoksa hak kazanmış düzenlemeyi bekliyor

01
Yusuf D.:

Tamam Messi, Ronaldo veya Levandowski kadar beklenti içinde değiliz ama, arkadaş yokmu bizim altyapılarımızda şu 35 lik kadar gol atabilecek gençlerimiz, sırf ismine milyonlarca eu para ödüyoruz sonra borcumuz var diye ağlıyoruz. Eğer haber doğruysa, satıp kurtulun, koyun altyapıdan bir genç. . inanın kızmam.

Yanıtla010
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title