Haberler

Sevilla, Galatasaray'ı rahat bırakmıyor! Nelsson transferini bitirmek için düğmeye bastılar

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'dan Marcao'yu renklerine bağlayan Sevilla'nın Nelsson ısrarı sürüyor. İspanyol devi son olarak sarı-kırmızılılara 14+4 milyon euroluk bir teklif sunarken, Galatasaray futbolcunun serbest kalma bedeli olan 25 milyon euronun ödenmesini istiyor.

Sevilla, Galatasaray'ın yıldız savunmacısı Victor Nelsson için ısrarını sürdürüyor. İspanyol ekibi sarı-kırmızılıların kapısını yeni bir teklifle çaldı.

GALATASARAY, 25 MİLYON EURO İSTİYOR

Fanatik'in haberine göre, Bu sezon Galatasaray'dan Marcao'yu bonuslarla 15 milyon euroya transfer eden Sevilla bu kez Nelsson için 14+4 milyon euro bonuslarla teklif yaptı. Galatasaray yönetimi serbest kalma maddesi olan 25 milyon euronun altında oyuncuyu bırakmaya sıcak bakmıyor.

Sevilla, Galatasaray'ı rahat bırakmıyor! Nelsson transferini bitirmek için düğmeye bastılar

PİYASA DEĞERİ 12 MİLYON EURO

Galatasaray Danimarkalı stoperi geçen sezon 4 yıllık taksitler halinde 7 milyon euroya kadrosuna katmıştı. Nelsson'un güncel piyasa değeri ise 12 milyon euro olarak gösteriliyor. 23 yaşındaki savunma oyuncusu geçtiğimiz yıl Galatasaray formasıyla 48 maçta forma giymiş ve bir gol atmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray İspanya La Liga Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Ramcoll Ramcoll:

Nelsson soğukkanlı bir stoper her ligde oynar onun için 20 den aşağı bırakmamalı gs

Yanıtla26
SAMET TEMAS:

kesin marcao ne yapın edin alın bu adamı demiştir. ulan marcao. şu aşamada nelsson'u satmak ligi satmaktır.

Yanıtla05
Murat ÖREN:

İyi para satın...

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title