Haberler

Sevilla, Mehmet Topal'a 3 Yıllık Sözleşme Teklif Etti

Güncelleme:
Abone Ol

İspanya Ligi ekiplerinden Sevilla, sezon sonunda Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona erecek Mehmet Topal'a menajeri aracılığıyla 2+1 yıllık teklif yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'nde finale yürüyen Sevilla, Mehmet Topal için ilk resmi adımı attı. İspanyol ekibinin sportif direktörü İspanya'ya davet ettiği Batur Altıparmak'a Topal için hazırladıkları teklifi sundu. Sevilla'nın Topal'a 2 artı 1 yıllık teklif yaptığı vergiler dahil 2 milyon Euro olduğu bildirildi. Altıparmak, Monchi'den Nisan sonuna kadar süre istedi.

UNAI EMERY ÇOK İSTİYOR

Sevilla'nın Topal ısrarının nedeni ise teknik direktör Unai Emery'den geliyor. Topal'ı, Valencia'ya götüren daha sonra Spartak Moskova'yı çalıştırırken tecrübeli oyuncuya teklif yapan Emery, yeniden çalışmak istediği Topal'la sık sık görüşüyor.

DİĞER HEDEF KRYCHOWIAK

İspanyol Radio Cadena ise Sevilla'nın Grzegorz Krychowiak için Arsenal, United and Manchester City ile pazarlık halinde olduğu 30 milyon Euro kazanmaya çok yakın olduğunu iddia etti. Polonyalı oyuncunun boşluğunu doldurmak için Monchi'nin bazı isimlerle temas kurduğunu açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Topal İspanya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

tecessus:

Düşünmesin bile Topal . Yurtdışı teklif varsa hemen her oyuncu gitmeli . Alttan yenileri gelir, türkiye futbolcu ihraç eden ülke olmalı . Hollanda 30 yıldır senede ort. 70-80 oyuncu yolluyor . türkiye yollayamıyor . Gidip dünyayı görsünler, kanunlar, kurallar, gelenekler oralarda nasıl, kendileri tecrübe etsin .

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title