Haberler

Sinem, Arda Turan'la İlgili Yorumlara Dayanamadı

Güncelleme:
Abone Ol

Sinem Kobal, bir fotoğraf çekiminden paylaştığı karenin altına sürekli Arda Turan'la ilgili yorumlar yapılınca paylaşımını silerek Instagram'dan çıkarmak zorunda kaldı.

Sinem Kobal bir fotoğraf çekiminden kare paylaşınca deyim yerindeyse ortalık karıştı. Genç oyuncu önce fotoğrafa gelen Arda Turan'la ile ilgili yorumları tek tek silmeyi denedi.

ÇAREYİ SİLMEKTE BULDU

Kobal, yorum yağmuru devam edince ve hemen hepsi de Arda Turan ile ilgili olunca, paylaşımını silerek Instagram'dan çıkarmak zorunda kaldı. Uzun süre aşk yaşayan Arda Turan ile Sinem Kobal 2012'de nişanlanmış yaklaşık 2,5 yıl sonra da ayrılmıştı.

İşte Kobal'ın paylaşımı ve gelen yorumlardan bazıları;

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sinem Kobal Arda Turan Instagram Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (41)

REEL:

BEN ARDANIN YERINDE OLSAM TURK KIZLARININ YUZUNE BILE BAKMAM

Yanıtla1625
Tony montana Mobil-IOS:

Türkiyedeki kızlar kadar pislik yoktur!

Yanıtla1226
Zaza Kürdü:

Kaçan balık büyük olur

Yanıtla920
ŞERİFE:

? İ ERKEKLERİN O KADAR ACIMASIZ Kİ KADINLARA KARŞI. AYNI COCUKLAR GİBİ , ÇÜNKÜ COCUKLAR AKLINA GELENİ SÖYLER VE ARKADAŞLARINI İNCİTİRLER, BABASI OLMAYANA BABASIZSIN DERLER VS. ERKEKLERİN BİLİNÇALTININ DA 6 YAŞINDA TAKILI OLDUĞUNU OKUMUŞTUM BAZEN BAKIYORUM DA İSTİSNALAR HARİÇ BU DOĞRU. YAŞLANIYORLAR BİZİM GİBİ, AMA KADINLARI ACIMASIZCA ELEŞTİRİYORLAR YAŞLANDI DİYE, ESTETİKÇİLERİN EKMEĞİ ORADAN. EVLENMEMİŞ KADINA, SENİN COCUĞUN YOK VE YA EVDE KALDIN DİYORLAR, KENDİLERİ İSE MÜZMİN BEKAR OLUYOR

Yanıtla227
zaza:

ya arkadaşlar ne güzellermizin var bumu güzel

Yanıtla721
ruslan:

Bizim insanlarımız ne kadar boş işlerle uğraşıyor ))))

Yanıtla127
eleman:

abuzer abi haydar abi birde ben her gün el ele tutuşup selena selena selena diye üç kez söyleniyoruz. ahh keşke gelsee. .

Yanıtla028
asya:

Arda Sinemin hic de umrunda deyil, her kes kendi yolunda, kendi cizgisinde ilerliyor, bu takipciler hala neyin kafasini yasiyor

Yanıtla621
baran baran:

bence kımse kımsenın umrunda değıil. . . bosana gundem yapmayalım

Yanıtla220
Yılmaz Y.Mobil-IOS:

Yürk kadınları maslesef geçmişten gelen bazı adetleri kendi lehlerine kullanıp,Erkekleri ezmektedirler,bizim kadınların şımarıklığı ve kaprisi batının hiçbir yerinde yok,Onlarında sadık erkek problemi var

Yanıtla021
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title