Haberler

Sırbistan, EURO 2024'ten çekilme tehdidinde bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

EURO 2024'te boy gösteren Sırbistan, Hırvatistan ve Arnavutluk maçındaki "Sırpları öldür" tezahüratları nedeniyle turnuvadan çekilme tehdidinde bulundu. Sırbistan Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Jovan Surbatovic, UEFA'ya en ağır yaptırımların uygulanması çağrısında bulundu.

Sırbistan, Hırvatistan ve Arnavutluk arasında oynanan EURO 2024 maçında taraftarların skandal tezahüratları nedeniyle turnuvadan çekilme tehdidinde bulundu.

"YAŞANANLAR SKANDALDIR"

B Grubu'nda oynanan ve 2-2 sonuçlanan maçta taraftarların, "Sırpları öldür" tezahüratları duyuldu. Sırbistan Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Jovan Surbatovic, en ağır yaptırımların uygulanması çağrısında bulundu. Surbatovic, Sırp devlet televizyonu RTS'ye verdiği demeçte, "Yaşananlar skandaldır ve UEFA'dan, turnuvaya devam etmemek anlamına gelse bile yaptırım uygulamasını isteyeceğiz" dedi.

"CEZA VERMEZSENİZ..."

Surbatovic, "UEFA'dan her iki ülkenin federasyonlarını cezalandırmasını talep edeceğiz. Buna katılmak istemiyoruz, ancak UEFA onları cezalandırmazsa, nasıl ilerleyeceğimizi düşüneceğiz. Münferit vakalar nedeniyle cezalandırıldık ve taraftarlarımız diğerlerinden çok daha iyi davrandı. Bir taraftar ırkçı hakaretler nedeniyle cezalandırıldı ve bunun diğerlerine atfedilmesini istemiyoruz. Biz Sırplar centilmeniz ve açık kalpliyiz, bu yüzden taraftarlara centilmen kalmaları çağrısında bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Hırvatistan Sırbistan Sırbistan Futbol Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Dağıstan:

Kişi , anıldığı gibi bilinirmiş

Yanıtla8233
Çınar Saraç:

Haberi paylaşan arkadaş daha maçın kaç kaç bittiğini bilmiyor 2-2 sonuçlanan maçda diyor hey Allahım

120
Mustafa Aydogan:

Bizimkilere de barbar diyorlar. Madem anıldığı gibi bilinir :)))

55
Bidüşün:

Arkadaşlar artık dünyada hiç güzel şeyler olmuyor, sonunda sonuda geldik sanırım, kendimizi hesaba çekip düzeltmek için son şanslar olabilir, Allah yardımcımız olsun

Yanıtla8168
Mustafa Karacalar:

ip var tabanca var yap birini kardeş yoluna bak

7912
Discus:

Çekilmezseniz adam değilsiniz diyeceğim de zaten adam değilsiniz.

Yanıtla7161
Serkan Aygun:

Sırpların gücüne gitmiş demekki

Yanıtla2108
Mehmet Baysari:

Rusya Ukrayna savaşını Avrupa topraklarına yaymak isterse eğer, bunun en kolay yolu Sırp Kosova, Sırp- Arnavut yada bosna hersek savaşı olacakdır... ve emin olun bu savaş çok uzakta değil... Sırp lideri geçen hafta bu konuya atıfta bulundu.

Yanıtla362
Didar Myradow:

Sorun yaratan takım.Bu günkü maçta Slovenyadan çok zor kurtuldu.Zaten gruptan çıkamayacaklar.Sırb seyircileri sahaya şişe fırlatıyorlar.Bunlardan hayr gelmez.

Yanıtla352
Erkan Arslan:

Ücüncü Dünya savas

Yanıtla733
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title