Haberler

Sivasspor'da Galibiyet Sevinci

Abone Ol

Spor Toto Süper Lig'de Alt Sıraları Yakından İlgilendiren Maçta Konyaspor'u 10 Kişi İle Mağlup Eden Sivasspor Haftaya Moralli Başladı.

DHA SPOR - SİVASSPOR'DA GALİBİYET SEVİNCİ

Spor Toto Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Konyaspor'u 10 kişi ile mağlup eden Sivasspor haftaya moralli başladı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçını da iyi bir sonuçla kapatarak devre arası çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Konyaspor karşısında sahada 77 dakika boyunca 10 kişi mücadele etmesine rağmen maçı kazanarak önemli bir avantaj yakalayan Sivasspor, haftalar sonra küme düşme potasının üstüne çıkmanın sevincini yaşadı. Konyaspor karşısında eksik kalmasına rağmen rakibiyle başa baş mücadele ederek galibiyet elde etmeyi başaran kırmızı-beyazlılar camianın da yüzünü güldürdü. Futbolcuların mücadelesi ve oyundan kopmamalarının kendisini sevindirdiğini belirten Çalımbay, "Böyle bir maçta 10 kişi kalmak bizi daha da zorladı. Ama oyuncuların disiplinden kopmadan mükemmel bir mücadele gösterdiler ve maçı kazanmayı başladılar. Bizim adımıza çok önemli bir galibiyet oldu. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. Deplasmanda oynayacağımız bu son maçı iyi bir netice ile kapatarak devre arası için çalışmalarımıza başlamak istiyoruz. Devre arasında yapacağımız transferler ve hazırlık kampı ile ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir Sivasspor takımı izlettirmek ve alt sıralardan hızla kurtulmak istiyoruz" dedi.

Kırmızı-Beyazlılarda teknik heyetin Fenerbahçe maçı öncesinde takımdan gitmesi istenen oyuncular ile transfer edilmesi düşünülen isimlerin listesini yönetime ileteceği öğrenildi. Haftalardan beri yardımcı antrenörleri Bülent Albayrak aracılığı ile Avrupa'da bazı futbolcuları takibe alan Sivasspor'un özellikle iyi yabancı oyuncu transfer etmek için çaba göstereceği bildirildi. Kırmızı-Beyazlılar Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı eski futbolcusu Bilica'ya da talip olacak. Anlaşma sağlanması halinde Bilica'nın devre arasında tekrar Sivasspor'a dönmesi planlanıyor. Defansın yanı sıra orta saha ve forvet hattına da oyuncu takviyesi yapılacak.

Eraydın AYTEKİN - SİVAS / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title