Haberler

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn'in makamında uğradığı tokatlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Sosyal medyaya sızan görüntülerde Başkan İn'e saldıran kişinin kulüpte reklam ve sponsorluktan sorumlu yöneticisi Cengiz Şen olduğu öğrenildi. Görüntülerde, Şen'in "Basın açıklaması yok abi artık. Bitti bu işler. Birol'un aldığı 150 bin TL'yi sen ödeyeceksin" dediği duyuldu. Skandal görüntülerin ardından soruşturma başlatıldığı ve Şen hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi Sakaryaspor'un başkanı Gökhan İn'in darp görüntüleri ortaya çıktı. Saldırganın Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Cengiz Hamza Cengiz Şen olduğu öğrenildi. Saniye saniye kaydedilen darp görüntülerinde Şen'in Başkan İn'e "Basın açıklaması yok abi artık. Bitti bu işler. Birol'un aldığı 150 bin TL'yi sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?" dediği duyuldu.

"BASIN AÇIKLAMASI YOK"

Gündeme bomba gibi düşen skandal görüntülerde başkan İn'e tokat atan saldırganın konuşmaları saniye saniye kaydedildi. Saldırganın, "Dinle beni, isim kullanmayacaksın. Basın açıklaması yok abi artık. Bitti bu işler. Birol'un aldığı 150 bin TL'yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?" dediği ve İn'e tokat attığı görüldü.

"KALP VAR BENDE"

Yaşadığı saldırı anında korku dolu anlar yaşayan Başkan İn ise, "Tamam oğlum. Sakin. Kalp var bende biliyorsun değil mi? Tamam" diyerek yanıt verdi.

GÖZALTI KARARI VERİLDİ

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca "yağma" suçundan soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında şüpheli Cengiz Hamza Şen hakkında gözaltı kararı verildi.

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sakaryaspor Cengiz Şen Sakarya 3-sayfa Yerel Spor 3.Sayfa Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

Zafer Tanrıkulu:

Bunları görüp de halen sessiz kalan tff uefa ve savcılık neden tepki göstermiyor işlem başlatmıyor acaba

Yanıtla2299
Seydo:

Tokatlayan kesin akp li

Yanıtla95156
Muhammet İskender:

Seydo ananda akp lidir belki

2618
Blackened:

Çok zekisin maşallah

33
sdsfs dfsa:

Anlaşılan sende çok tokatlandın ki Tecrübeyi konuşturmuşsun

31
Ahıskalı Türk:

Nerede bu hakimler savcılar. Devlet nerede. Polis nerede. Asker nerede ???? O zaman her kes silahlanıp kendini mi savunsun. Ülke ne halde yazık çok yazık.

Yanıtla2208
Ercan null:

devlet ne yapsın tutuklamaş yani

82
Lale:

Aa oda kim öyle bir devletmi vardı

27
gaddar kerim:

simdi bu takim mac satmazmi sizce? bal gibide satar...

Yanıtla1169
İbrahim BAKIRHAN:

Bu nasıl başkan? Altındaki adamdan tokat yiyen adam, totosu mahkum adamdır...

Yanıtla16152
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title