Haberler

Slaven Bilic, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un teklifini reddetti

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe ile prensipte anlaşan Hırvat hoca Slaven Bilic, Çin kulübü Beijing Guoan'dan izin alamadığı için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı teklifi geri çevirmek zorunda kaldı. Sarı-Lacivertliler'de şu an hoca adayları arasında zirvede Fonseca var.

Sarı-Lacivertliler'in Bilic hayali de suya düştü. Ali Koç'un prensipte anlaştığı Hırvat hoca, çalıştırdığı Çin kulübü Beijing Guoan'dan izin koparamadı ve Fenerbahçe'nin teklifini geri çevirdi. Hoca adayları arasında ismi en öne çıkan isim Fonseca oldu.

Slaven Bilic, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un teklifini reddetti

YARIN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Başkan Ali Koç, hocayı pazartesi (yarın) açıklayacaklarını ifade etmişti. Bu isim prensipte anlaşılan Bilic olarak konuşuluyordu ama artık suya düştü. Yüksek ihtimalle yarın Fonseca ismi açıklanacak.

Slaven Bilic, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un teklifini reddetti

EN SON ROMA'YI ÇALIŞTIRDI

Fenerbahçe'nin gündemindeki Paulo Fonseca, son olarak İtalyan ekibi Roma'yı çalıştırdı ve mukavelesi bu sene bitti. Tercih ettiği diziliş 3-1-4-2 olan Fonseca, kalabalık orta saha kurgusuyla oynamayı seviyor. Bu düzen, Fenerbahçe'nin oyuncu kadrosunda uygulanmaya oldukça müsait.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Slaven Bili&#263 Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Erdinç Memiç:

Bu bilici beğenmeyen ağalar Şenol hoca bu adamın kurduğu takımın ekmeğini yedi

Yanıtla520
Halil Habib:

Paulo fonseca gelirse bence iş yapmaz fb ye leeds unitedin hocası bielsa yada Arsen wenger sampion yapar

Yanıtla23
Milliyetçi:

Beşiktaşlı olarak bilic iskelet kadroyu kurandır çekirdek kadroyu samet aybaba iskeleti bilic kemik kadroyuda şenol hoca bitirdi.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title