Haberler

    'Sneijder, Juventus'un Oyun Kurucusu Olacak"

    Abone Ol

    Eurosport İtalya'nın haberine göre Juventus teknik direktörü Massimo Allegri, Wesley Sneijder'i transfer ederek sistemini değiştirecek.

    Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Wesley Sneijder için İtalyan basınından önemli iddialar gelemeye devam ediyor.

    İtalya'da Tuttosport'un ardından La Gazzetta dello Sport da, Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'nin ilk hedefinin Sneijder olduğunu yazdı. Gazetenin birinci sayfasında yer alan haberde, Allegri'nin 4-3-1-2 dizilişinde hücuma yönelik orta saha oyuncusu olarak ilk hedefinin Galatasaraylı oyuncu olduğu bildirildi.

    Eurosport İtalya'nın istihbaratları doğrultusunda Allegri'nin transfer dönemindeki ilk hedefinin Sneijder olacağı öğrenildi. Allegri'nin Sneijder'i bu kadar çok istemesinin sebebi ise İtalya'da şampiyonluk yaşayan Inter kadrosunda bulunmuş olması ve oyuncunun Serie A tecrübesi bulunması.

    Ayrıca Juventus'un Sneijder dışında, Bayern Münih ile sözleşmesi 2016'da sona erecek Xherdan Shaqiri ve Newcastle United'tan Hull City'ye kiralık olarak giden Hatem Ben Arfa'nın da transfer listesinde olduğunu belirtti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Massimiliano Allegri Wesley Sneijder Juventus İtalya Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (1)

    tasoMobil-ANDROID:

    Yalannnn.karı koca burda ki keyfi parayı bırakıp gitmez....

    Yanıtla00
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title