Haberler

Son Dakika: A Milli Takımımız'ın kadrosu belli oldu! Formsuz Yusuf kesik yedi, bir sürpriz daha var

Güncelleme:
Abone Ol

Son dakika: A Milli Takımımız'ın Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu. Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı, kesik yedi. Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu, ilk kez A Milli Takım'a davet edildi.

A Milli Futbol Takımımız'ın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu. Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Ersin Destanoğlu ilk kez A Milli Takım'a davet edildi. Lille'de forma giyen futbolcumuz Yusuf Yazıcı, kadroya alınmadı.

A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'ndaki son iki maçında Cebelitarık ile 13 Kasım Cumartesi günü, Karadağ ile 16 Kasım Salı günü karşılaşacak.

Grupta 15 puana sahip olan Türkiye, lider Hollanda'nın dört puan, ikinci sıradaki Norveç'in ise iki puan gerisinde üçüncü durumda.

Son Dakika: A Milli Takımımız'ın kadrosu belli oldu! Yusuf'a kesik, Ersin'e ilk davet

Ay-Yıldızlı Takımımız'ın kadrosu şöyle:

Kale: Ersin Destanoğlu, Sinan Bolat, Uğurcan Çakır

Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz

Orta Saha: Abdülkadir Ömür, Cengiz Ünder, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Taylan Antalyalı, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu

Forvet: Burak Yılmaz, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun, Kenan Karaman

Son Dakika: A Milli Takımımız'ın Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Çınar Saraç:

Bitik milli takım

Yanıtla516
Brütüs:

Yusuf yazıcı formsuz değil, uzun süredir ruhu tatilde. Top oynamayı unutmuş. Hayata küsmüş. Kenan Karaman, Ronaldo. O yüzden çağrılıyor.

Yanıtla35
Metin Demir:

neden mert hakan irfan emre kılıç çağrılmıyor hepside çok kaliteli

Yanıtla07
tövbekar 34:

irfancan kaveci mert hakan yandas niye yok siz fener düsmanimisiniz milli takimi kim secti sectiriyorsa yaziklar olsun ya körsünüz yada art niyetli yada futbol cahili irfancan miklli takimda banko olmali mert hakan aday kadroda bile yok yaziklar olsun

Yanıtla16
pentakill lol:

irfancanla mert hakanı almayıp kenan karamanı kadroya alan tff milli takımlar sorumluları ve türk medyası hepinizi tebrik ediyoruz bitik takım kurup kimse bizim çocuklar felan demesin.

Yanıtla24
leopaw:

Kenan Karaman takıntısı olmuş bunlarda adam top oynamadıkça surekli kadroya çağrılıyor.

03
leopaw:

Birisi şu Kenan Karaman'ın milli takıma neden seçildiğini söylesin. Koskoca ulkede Kenan Karaman'dan başka forvet yok mu ? Kunt sen de Kenan Karamanı çağırıyor isen şenol hocadan farkın ne ?

Yanıtla14
Resul Altıntaş:

İstanbul medyası...BÜYÜK TAKIM YALAKALARI....hadi şimdide eleştirsenize. Farkı ne ALMAN ile Türk arasında. FARK var ben söyleyeyim. Biri Tercüman aracılığıyla yarım yamalak anlatır. Diğeri kendi dilinde. Peki siz yalaka takımı hangi dilden anlarsınız......

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title