Haberler

Son Dakika: Fenerbahçe, Kim Min-jae'nin transferi için Rennes ile anlaştı! İşte satış bedeli

Güncelleme:
Abone Ol

Son dakika: Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki Güney Koreli stoperi Kim Min-jae'nin transferi için Rennes kulübüyle anlaşmaya varıldı. Oyuncunun kontratındaki serbest kalma bedelini devreye sokan Fransız ekibi, bu transfer için sarı-lacivertlilere 18 milyon euro ödeyecek.

Geçen sezonun başında Çin'den Fenerbahçe'ye transfer olan Güney Koreli savunmacı Kim Min-jae, gösterdiği performansla pek çok Avrupalı kulübün radarına girdi.

RENNES'E GİDİYOR

Yeni sezonda Ligue 1'de mücadele edecek olan Kim Min-jae'nin transferi için Fenerbahçe, Rennes kulübüyle anlaştı. 25 yaşındaki başarılı defans oyuncusunun sağlık kontrolleri ve imza için Fransa'ya gitmesi bekleniyor.

18 MİLYON EURO ÖDEYECEKLER

Rennes, oyuncunun kontratındaki serbest kalma bedelini devreye soktu. Fransız ekibi bu transfer için Fenerbahçe'ye 18 milyon euro ödeyecek.

Haberler.com / Emre İliksiz - Spor

Kim Min-Jae Fenerbahçe Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Hasann hasann:

Yazıklar olsun nasıl sattınız bu adamı. Aldığınız ne olduğu belli olmayan transferler bu adamın yerini tutabilir mi

Yanıtla59
mojo risin:

Daha da bulamaz böyle bir defans oyuncusu ama mecbur kulüplerin paraya ihtiyacı var... üzüldüm..abuk sabuk adamlar almak için gitti adam...

Yanıtla49
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title