Haberler

Son Dakika: Fenerbahçe, Trabzonspor'dan ayrılan Jose Sosa'yla 2 yıllık anlaşma sağladı

Güncelleme:
Abone Ol

Son dakika: Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, bir hamle daha yaptı. Sarı lacivertliler, Trabzonspor'dan ayrılan Arjantinli yıldız Jose Sosa'yla 2 yıllık anlaşma sağladığını resmen açıkladı.

Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezona sıkı bir şekilde girmeyi planlayan sarı lacivertli ekip; Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Filip Novak, Caner Erkin, Barış Sungur ve Sinan Gümüş'ün ardından Trabzonspor'dan ayrılan Jose Sosa'yı da kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

Son Dakika: Fenerbahçe, Trabzonspor'dan ayrılan Jose Sosa'yla 2 yıllık anlaşma sağladı

Transferi Twitter'dan paylaşılan videoyla açıklanan Arjantinli yıldızla 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa ile anlaşma sağlamıştır. Önümüzdeki 2 yıl boyunca formamızı gururla taşıyacak olan Jose Sosa'yla imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor; futbolcumuza Çubuklu ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

ANTRENMAN FOTOĞRAFI SIZMIŞTI

Dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Jose Sosa'nın Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde antrenman yaptığı ortaya çıkmış ve 35 yaşındaki futbolcunun antrenman formalı fotoğrafı sosyal medyaya düşmüştü.

Son Dakika: Fenerbahçe, Trabzonspor'dan ayrılan Jose Sosa'yla 2 yıllık anlaşma sağladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Jose Sosa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

baraga:

fenerbahçe şampiyon olmak için bütün tecrübeli adamları topladı ve sağlam ücretlerle eğer sezon sonu şampiyon olamazlarsa kepenk kapatırlar

Yanıtla48
fenerly:

Kesinlikle doğru söylüyorsun.

12
enayi dedektörü:

Bu millet habite cebinfen bagis yaptikca, devletin kulüpleron vergi borcöqroni silmesine sessiz kaldikca, bu kulüpler batmaz merak etmeyin...

11
OZAN:

hayırlı olsun sosa yeni bir başlangıç

Yanıtla64
IHTIYAR:

YAŞIN BAKMAYIN LOO. ADAM KALİTE KALİTE

Yanıtla36
Kasım:

Avrupa kulüpleri bizim 18 - 20 yaşındakileri neredeyse bedavaya alıyor. Bizim kulüpler 40 ına gelmişlere milyonlar veriyor. Neden acaba ???

Yanıtla14
TEMEL:

Yarasin kocuma. Bir kampanya ile enayilerden yardim parasi toplayip boylede catir catir harcarlar

Yanıtla14
Mahir:

Adamlar sanki yirmi yaşında genç yıldız yetenek aldı 36 yaşında verdiğin paraya bak birde bunu transfer çalımı başarısı gibi yutturmaya çalışmanız yokmu hepten rezalet günü kurtarma çabaları

Yanıtla04
Yazıklar olsun:

Senelik 3milyon € dan 2yıllık kontrat = 52 milyon Tl çöpe gitmiş. Bu ülke futbolu adam olmaz.

Yanıtla31
BEHCET:

Ey imansız nankör gidecek başka takım mı bulamadın.Sen Trabzonu mumla arayacaksın.

Yanıtla22
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title