Haberler

Son Röportajını Aa'ya Verdi

Abone Ol

Serbest Güreş Milli Takımı kampında görevi başında kalp krizi geçiren ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden teknik direktör Fevzi Şeker, son röportajını AA'ya verdi.

Serbest Güreş Milli Takımı kampında görevi başında kalp krizi geçiren ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden teknik direktör Fevzi Şeker, son röportajını AA'ya verdi.

İstanbul'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda istediği başarıyı elde edemeyen ve eleştirilerin odağı haline gelen Serbest Güreş Milli Takımı, teknik direktör Fevzi Şeker'in himayesinde, dün Elmadağ kamp merkezinde çalışmalara başlamıştı.

Dünya Güreş Şampiyonası'nın ardından istifa eden, ancak daha sonra Güreş Federasyonu tarafından tekrar Serbest Güreş Milli Takımı Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Fevzi Şeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Birbirimize kenetlendiğimiz zaman kimse sırtımızı yere getiremez" dedi.

Türkiye Güreş Şampiyonası'ndan sonraki ilk kampı Elmadağ Kamp Eğitim Merkezi'nde başlattıklarını belirten Şeker, "Önümüzde çok önemli bir Avrupa Şampiyonası, grup eleme maçları ve olimpiyat baraj maçlarımız var. Bu kampta çok çalışıp olimpiyatlara tüm sıkletlerde katılmak istiyoruz. Biz elimizden geleni yapacağız. Hedefimiz 7 sıkletin 7'sinde de olimpiyatlara katılmaktır" dedi.

Şeker, ilk sınavlarını 10-12 Şubat'ta yapılacak Uluslararası Yaşar Doğu Güreş Turnuvası'nda vereceklerine dikkati çekerek, burada iyi bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi. Ardından Avrupa Şampiyonası'nın yapılacağını, daha sonra ise olimpiyat vizeleri için kalifikasyon mücadelelerinin başlayacağına işaret eden Şeker, olimpiyat kotası barajlarını aşıp "İstanbul'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'ndaki başarısızlığı" gidereceklerini savundu.

-Çatlak sesler-

Yapılan menfi açıklamaların kendilerini kesinlikle etkilemediğini ifade eden Şeker, şöyle devam etti:

"Tek istediğimiz güreşte başarılı olmak ve zirveye ulaşmaktır. Görevimizi layıkıyla yapıp, Türk güreşini hak ettiği yere getiriceğiz. Hep birlikte bu dedikodulara son vermeliyiz ve herkesin de bize yardımcı olması lazım. Biz gitsek de yerimize gelenlere yardımcı olmamız lazım ki, başarılı olalım. Herkes birbirinin kuyusunu kazarsa başarıyı elde edemezsiniz. Bu iş birlik, beraberlik ve dayanışma işidir. Bazı çatlak sesler oluyor ama o sesleri inşallah minderde, şampiyonada zirveye çıkarak susturacağımıza inanıyoruz."

Şeker, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ilgili genel müdürlüğün ve federasyonun kendilerine her türlü desteği verdiğini vurgulayarak, başarılı olma sözü verdi. - ANKARA

Kaynak: AA / Spor

Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title