Haberler

Son teklif dudak uçuklatacak cinsten! Galatasaray, Adrien Rabiot için kesenin ağzını açtı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, uzun süredir gündeminde olan ve bonservisini elinde bulunduran Adrien Rabiot'a son teklifini yaptı. Sarı-kırmızılılar, yıldız orta sahaya 8.5 milyon euro maaş ve 3 taksitle 5 milyon euro imza parası teklif etti. Cimbom, bu teklifin ardından 29 yaşındaki futbolcunun cevabını beklemeye geçti. Öte yandan bu transfer, bildirim süresi 3 Eylül'ü 4 Eylül'e bağlayan gece saat 01.00'de sona erecek UEFA Avrupa Ligi listesine yetişmeyecek.

Victor Osimhen transferinin ardından orta sahaya da yıldız bir ismi transfer etmek isteyen Galatasaray'ın uzun süredir gündemde yer alan Adrien Rabiot için ısrarı devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım, bonservisi elinde olan Fransız yıldıza dudak uçuklatan bir teklif yaptı.

GALATASARAY'IN TEKLİFİ

Galatasaray, Adrien Rabiot'a olarak 8.5 milyon euro maaş teklifinde bulundu. Sarı-kırmızılılar ayrıca 29 yaşındaki futbolcuya 3 taksitle 5 milyon euro imza parası da teklif etti.

UEFA LİSTESİNE YETİŞMEYECEK

Cimbom, bu teklifinin ardından Rabiot'tan cevap beklemeye geçti. Öte yandan TRT Spor'un haberine göre; sar-kırmızılı yönetim, yıldız futbolcunun transferin UEFA Avrupa Ligi listesine yetişmeyeceğini açıkladı. UEFA Avrupa kupalarında yer alan takımların isim listelerini bildirme süresi 3 Eylül'ü 4 Eylül'e bağlayan gece saat 01.00'de sona erecek.

JUVENTUS KARIYERİYERİ

2019-2024 yılları arasında Juventus'ta forma giyen yıldız futbolcu, İtalyan ekibinde çıktığı 212 maçta 22 gol attı ve 15 asist yaptı. Bonservisi elinde olan Rabiot'un güncel piyasa değeri 35 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Galatasaray Galatasaray Juventus Futbol Eylül Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Ömer Yüksek:

Sen tüm Türkiye'yi tarasan 16 yaş altı yetenekleri bulsan 5 sene boyunca 1000 Euro çocuğa, 1000 Euro ailesine ödesen bu 30 yaşına gelmiş herife vereceğin parayla yüzlerce yıldız uretirsin. Hem satar para kazanırsın hemde milli takıma futbolcu yetiştirsin. Ama yok, arada komisyon alıp Türk futbolunu batırmak daha iyi değil mi ???

Yanıtla335
huseyin eskin:

Almayın arkadaş bu paralara. Hem takımda sol kanat yok. Orta sahayı ne yapacaksınız?

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title