Haberler

Sosyal medyayı karıştırdı! Allan Saint-Maximin'den Galatasaray taraftarına olay yanıt

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'u 1-0 yendiği maçta Edin Dzeko'nun galibiyet golünün asistini yapan sarı-lacivertlilerin yeni transferi Allan Saint-Maximin, sosyal medyada Galatasaray taraftarıyla karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı bir taraftarın Jayden Oosterwolde'nin kırmızı kart görmesi gerektiği yönünde paylaşımını gören Maximin, "Maçlarımızı izlemen çok güzel. Dzeko'nun golü güzeldi değil mi?" yanıtını verdi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin ligin ilk haftasında 1-0 kazanılan Adana Demirspor maçında galibiyeti getiren Edin Dzeko'ya asist yaptı. Maximin, asistinin yanı sıra ortaya koyduğu performansla sarı-lacivertli taraftarlardan tam not aldı. Transferi açıklandığı günlerde rakip takım taraftarları tarafından hakkında yapılan yorumlara verdiği yanıtlarla gündeme gelen Fransız futbolcu, bu maçın ardından da sosyal medyada Galatasaray taraftarıyla karşı karşıya geldi.

GALATASARAY TARAFTARINA KIRMIZI KART CEVABI

Bir Galatasaray taraftarının Jayden Oosterwolde'nin kırmızı kart görmesi gerektiği yönünde paylaşımını gözüne kestiren yıldız futbolcu, "Maçlarımızı izlemen çok güzel. Dzeko'nun golü güzeldi değil mi?" yanıtını verdi.

Sosyal medyayı karıştırdı! Allan Saint-Maximin'nden Galatasaray taraftarına olay yanıt

"AĞLA İYİ GELİR"

Sarı-lacivertlilere transfer olduktan sonra da rakip takım taraftarlarıyla sosyal medyada karşı karşıya gelen Maximin, "5 yıldızlı formayı sahada da giymeni öneriyorum. Bakalım giyebilecek misin?" yorumunu yazan bir Trabzonspor taraftarına "Ağla, iyi gelir" cevabını vermişti.

Sosyal medyayı karıştırdı! Allan Saint-Maximin'nden Galatasaray taraftarına olay yanıt

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Adana Demirspor Galatasaray Galatasaray Edin Dzeko Edin Dzeko Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Sinan Bulduk:

Fener yine kendine yakışan futbolcuyu bulmuş..Karakter vs sıfır hepsi…

Yanıtla266182
Orhan Karakisla:

senin bu yorumun icardi'yi işaret ediyor yani karakter falan dedin ya işte o icardi'de yok ya maşallah çok geni?'siniz çok rahatsiniz

78140
FOREVER FENERBAHCE:

Lafı güzel çakmış ki senden bile ses gelmiş..

54112
Orhan Karakisla:

evet sen cin con'lusun belli..icardi cok karakterli ya onun icin rahat rahat elestiriyorsun

5279
murtaza candurak:

adamın dibi yav

Yanıtla70125
Furkan:

Bir tane doğru dürüst efendi bir futbolcu transfer olmaz mı şu Fenerbahçe’ye

Yanıtla10677
Serhat bulut :

Olur siz ne zaman karekter sahibi olursanız bizde dusunuruz .Adam lafı koymuş bunun dürüst efendilikle işi ne ha çok bilmiş seni

3663
Onur Yaşar null:

Torreira,icardi??

1314
Orhan Karakisla:

dogru bak ornek sana icardi maşallah karakter abidesi

00
Orhan Demir:

at sahibine göre kisnermis

Yanıtla1643
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title