Haberler

Sözleşmesi feshedildi! Galatasaray, Sergio Oliviera'ya servet değerinde tazminat ödeyecek

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Sergio Oliveira'nın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. Bu ayrılığı Türkiye Futbol Federasyonu'na bildiren sarı-kırmızılılar, Oliveira'ya 3 yıla yayılan taksitlerle toplam 5,8 milyon euro tazminat ödeyecek. Öte yandan tecrübeli futbolcunun yeni takımı da belli oldu. Portekizli yıldız, Yunan ekibi Olympiakos ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray, Sergio Oliveira ile yollarını ayırdı. Sarı-kırmızılılar, 32 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusunun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini federasyona bildirdi.

OLYMPIAKOS'A 2 YILLIK İMZA ATACAK

Sergio Oliveira, Olympiakos'a sarı-kırmızılı takımdan ayrılır ayrılmaz Olympiakos'atransfer oldu. Oliveira, özel uçakla Atina'ya giderek Yunan ekibiyle 2 yıllık anlaşma sağladı.

Sözleşmesi feshedildi! Galatasaray, Sergio Oliviera'ya servet değerinde tazminat ödeyecek

5.8 MİLYON EURO TAZMİNAT ÖDENECEK

Sarı kırmızılı takım, Sergio Oliveira'ya sözleşme fesih bedeli olarak 5,8 milyon euro tazminat ödeyecek. Bu ödeme 3 yıla yayılan taksitlerle yapılacak.

GALATASARAY KARİYERİ

Galatasaray, Oliveira'yı 2022-23 sezonu başında Porto'dan 3 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Geçen sezon 24 maçta forma giyen Portekizli, 2 gol ve 2 asist kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Sergio Oliveira Sergio Oliveira Galatasaray Galatasaray Olympiacos Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Serhat Tr:

O zaman kadro dışı bıraksaydınız o kadar para verdikten sonra

Yanıtla067
Ramazan Dağlı:

Gs de para çok öderler

Yanıtla742
Atakan kurt:

Bu salata saray bu kadar parayı nereden buluyor . Bunlarda bir şeyler var.

Yanıtla1325
MUSTAFA ALİ_5635:

YİNE KAZIK....

Yanıtla07
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title